32 GB uitvoering Apple iPhone 6 onderweg naar Europa

16-03-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Volgens meerdere internationale bronnen gaat Apple de nu 2,5 jaar oude Apple iPhone 6 vanaf volgende week in Europa verkopen in een 32 GB uitvoering. Deze uitvoering is al in diverse Aziatische landen te koop.

De Apple iPhone 6 werd in 2014 uitgebracht in een 16, 64 en 128 GB uitvoering. Op vooral de 16 GB uitvoering van alle iPhones was afgelopen jaren behoorlijk wat kritiek. Bij veel gebruikers liep de opslagcapaciteit al snel vol door apps, muziek en foto's, waardoor het onmogelijk werd om nog updates te downloaden en te installeren.

Met de introductie van de Apple iPhone 7, in september 2016, lijkt Apple definitief afscheid genomen te hebben van de 16 GB iPhone modellen. Naast de Apple iPhone 7 en iPhone 7 Plus maakte Apple toen bekend dat de Apple iPhone 6S vanaf dat moment ook enkel nog in een 32 GB en 128 GB uitvoering beschikbaar zou zijn. De 32 GB uitvoering was voor de Apple iPhone 6S nieuw, aangezien het toestel daarvoor enkel in een 16, 64 en 128 GB uitvoering beschikbaar was.

De nu ruim 2,5 jaar oude Apple iPhone 6 zal spoedig ook in een 32 GB uitvoering beschikbaar gaan komen in Europa, zo  melden diverse internationale bronnen. De 32 GB uitvoering van de Apple iPhone 6 is al in enkele Aziatische landen uitgebracht en zal vanaf begin volgende week in oost Europa in de winkels komen te liggen. Vooralsnog heeft Apple nog geen bevestiging gegeven dat de 32 GB uitvoering van de Apple iPhone 6 ook in Nederland of België uitgebracht gaat worden.
 

  DOWNLOAD DE APP VAN GSM HELPDESK  
 


Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste telecom nieuws en test de kwaliteit van uw mobiele verbinding en Wi-Fi netwerk met de geheel nieuwe app van GSM Helpdesk!

Download de Android app van GSM Helpdesk     Download de iOS app van GSM Helpdesk

 


;

Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie