OnePlus brengt op Android 7.1.1 Nougat gebaseerde update uit

17-03-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Gebruikers van de nieuwste OnePlus 3 en OnePlus 3T ontvangen momenteel een software update voor hun smartphones naar Oxygen OS 4.1.0. Deze nieuwe versie van het Oxygen OS is gebaseerd op Android 7.1.1 Nougat.

Met de update is OnePlus één van de eerste fabrikanten van Android smartphones die Android 7.1.1 Nougat beschikbaar stelt voor haar toestellen. Android 7.1.1 Nougat is momenteel de meest recente versie van het Android besturingssysteem.

Smartphones van OnePlus draaien op het Oxygen OS, een eigen besturingssysteem van OnePlus. In de basis is dit besturingssysteem gebaseerd op Android, waardoor ook Android apps op het toestel kunnen draaien.

De OnePlus 3 en OnePlus 3T zijn twee smartphones met high-end specificaties die in vergelijking met andere high-end smartphones voor de helft van de prijs worden verkocht. Mede hierdoor zijn de toestellen behoorlijk populair. OnePlus kan de toestellen tegen dergelijk lage prijzen verkopen omdat OnePlus de toestellen zelf rechtstreeks aan consumenten overal over de wereld verkoopt. Hiermee bespaart het bedrijf veel distributie en marketingkosten.
 

  DOWNLOAD DE APP VAN GSM HELPDESK  
 


Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste telecom nieuws en test de kwaliteit van uw mobiele verbinding en Wi-Fi netwerk met de geheel nieuwe app van GSM Helpdesk!

Download de Android app van GSM Helpdesk     Download de iOS app van GSM Helpdesk

 
;

Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie