Klanten Tele2 kunnen binnenkort apps aankopen via telefoonrekening

Klanten Tele2 kunnen binnenkort apps aankopen via telefoonrekening

24-03-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Toestellen


Tele2 gaat vanaf 5 april in Nederland de mogelijkheid bieden om Android apps aan te schaffen in de Google Play Store en deze te betalen via de maandelijkse factuur, het zogenaamde 'operator billing'.

Tele2 zal op 5 april als derde provider in Nederland starten met het aanbieden van het zogenaamde 'operator billing'. Hiermee is het mogelijk om aankopen in de Google Play Store, de applicatie- en contentwinkel voor het Android besturingssysteem, af te rekenen via de maandelijkse Tele2 factuur.

Klanten van Tele2 kunnen gratis gebruik maken van de mogelijkheid om apps aan te schaffen en af te rekenen via de maandelijkse Tele2 factuur. Om een app op rekening te kopen kan in de Google Play Store de betaalmethode 'Tele2 Factuur' gekozen worden. Deze methode wordt vervolgens automatisch ingesteld als standaard betaalmethode, wat overigens ook op ieder moment weer aangepast kan worden.

De kosten van aangeschafte apps, in app aankopen en andere digitale diensten komen maandelijks overzichtelijk op de Tele2 factuur te staan. Klanten kunnen op ieder moment ervoor kiezen de 'operator billing mogelijkheid' aan- of uit te zetten via Mijn Tele2 op de website van Tele2 of via de klantenservice van de provider.

De mogelijkheid om apps te betalen via de telefoonrekening is niet nieuw. KPN, Telfort en T-Mobile bieden deze dienst al sinds 2013 aan.
 
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie
Nieuw

19-07-2019
Xiaomi Mi Max 3
26-03-2019
Sony Xperia L3
26-02-2019
Sony Xperia 1
26-02-2019
Sony Xperia 10