Aankomende Motorola Moto Z2 Force volledig uitgelekt

18-04-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Afgelopen weekend is een zeer omvangrijke set aan beelden uitgelekt van de nieuwe Motorola Moto Z2 Force. De beelden en de begeleidende informatie geven een interessante inkijk in één van de meest uitgebreide toestellen die Lenovo dit jaar onder de Motorola merknaam zal gaan uitbrengen.

De beelden en informatie zijn naar buiten gebracht in een samenwerking tussen @onleaks en Android Authority. Zoals zijzelf de berichtgeving ook openen, is één van de meest opmerkelijke details de terugkeer van de 3,5 mm audio aansluiting.

Uitgelekte renders van de Motorola Moto Z2 Force
Uitgelekte renders van de Motorola Moto Z2 Force

Vorig jaar zorgde Apple min of meer voor een 'hype' door afscheid te nemen van de 3,5 mm audio aansluiting. In de aanloop naar de introductie van de Apple iPhone 7 en iPhone 7 Plus was al duidelijk dat deze toestellen niet meer over een dergelijke audio aansluiting zouden beschikken. Diverse andere smartphone fabrikanten presenteerde zowel vóór als ná de introductie van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus ook toestellen zonder 3,5 mm audio aansluiting. De Motorola Moto Z Force was er hier één van.

Ondertussen is de storm rondom de 3,5 mm audio uitgang een beetje gaan liggen en sommige fabrikanten, waaronder Samsung, gebruiken het nu zelfs als marketinginstrument. Samsung stelt bijvoorbeeld rondom de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ dat het een pluspunt is dat deze twee toestellen juist wél over een 3,5 mm audio aansluiting beschikken.

Terug van weggeweest

Uit de zeer omvangrijke set aan beelden die is uitgelekt van de aankomende Motorola Moto Z2 Force valt op te maken dat deze ook weer voorzien zal zijn van een 3,5 mm audio aansluiting. Daarmee lijkt ook Motorola terug te komen op haar eerdere beslissing deze aansluiting 'weg te bezuinigen'.

Qua design is de Motorola Moto Z Force niet de mooiste smartphone. Het is qua vormgeving écht een toestel dat gericht is op de Amerikaanse markt, hoewel de telefoon hoogstwaarschijnlijk ook in Europa uitgebracht zal gaan worden. Opmerkelijk is dat de camera behoorlijk ver uitsteekt. Verder zijn de Pogo-pins aan de achterzijde goed zichtbaar. Deze aansluiting kan gebruikt worden om aanvullende Moto Mods op het toestel te klikken.

Zeer dun

De camera steekt zover uit omdat het toestel aanzienlijk dunner is dan haar voorganger. Volgens de berichten is de Moto Z2 Force op het dunste punt slechts 5,99 mm dik. Doordat de camera uitsteekt is het toestel op deze plek 8,5 mm dik. Qua lengte en breedte is het toestel wel wat groter geworden dan haar voorganger.

De Moto Z2 Force heeft net als haar voorganger een 5,5 inch groot beeldscherm. Verder wordt melding gemaakt van de Qualcomm Snapdragon 835 processor, wat het toestel toegang geeft tot het high-end smartphone segment. Momenteel is er nog niets bekend wanneer de Moto Z2 Force gepresenteerd zal gaan worden. Het geruchtencircuit gaat er vanuit dat dit omstreeks de zomer zal plaatsvinden.
 

;

Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie
Nu verkrijgbaar

04-06-2018
LG G7 ThinQ
25-05-2018
Motorola Moto E5
23-05-2018
Samsung Galaxy A6
17-05-2018
Nokia 8 Sirocco


Nieuw

30-05-2018
Nokia 5.1
30-05-2018
Nokia 3.1
02-05-2018
Samsung Galaxy A6
02-05-2018
LG G7 ThinQ
19-04-2018
Motorola Moto E5