'Sommige Galaxy S8 toestellen hebben roze gloed over het beeldscherm'

18-04-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Samsung is in diverse landen, waaronder haar thuisland Zuid Korea reeds begonnen met het leveren van Galaxy S8 toestellen die in de voorverkoop zijn besteld. Een aantal kopers van het nieuwe toestel melden dat het beeldscherm een roze gloed uitstraalt.

Op foto's die zijn gepubliceerd door de Korea Herald is duidelijk zichtbaar dat het beeldscherm van sommige Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8+ modellen een roze gloed hebben. Dit is het beste zichtbaar op een witte achtergrond.

Beeldscherm van Samsung Galaxy S8 vertoont soms een roze gloed
Beeldscherm van Samsung Galaxy S8 vertoont soms een roze gloed

Volgens Samsung is het probleem makkelijk op te lossen door de kleurweergave van het beeldscherm te optimaliseren via het instellingenmenu. Gebruikers melden echter dat dit niet altijd de oplossing is en dat het 'probleem' nog steeds aanwezig is op het moment dat de kleuren geoptimaliseerd zijn.

Samsung heeft Koreaanse gebruikers van de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ aangeboden met het toestel naar een Samsung servicecenter te gaan waar de kleuren geoptimaliseerd kunnen worden. Ook dit heeft overigens niet bij alle gebruikers gewerkt.

Samsung ontkent dat de roze gloed over het beeldscherm te maken heeft met een kwaliteitsprobleem. Samsung stelt dat het 'probleem' softwarematig opgelost kan worden.
 

  DOWNLOAD DE APP VAN GSM HELPDESK  
 


Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste telecom nieuws en test de kwaliteit van uw mobiele verbinding en Wi-Fi netwerk met de geheel nieuwe app van GSM Helpdesk!

Download de Android app van GSM Helpdesk     Download de iOS app van GSM Helpdesk

 


;

Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie