Sony Xperia XA1 vanaf vandaag verkrijgbaar in de Benelux voor 279 euro

19-04-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


De Sony Xperia XA1, de nieuwste middenklasse smartphone van Sony met focus op design en camera, is vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland voor een verkoopadviesprijs van 279 euro

Zoals wij vorige week al voorspelde, is de nieuwe Sony Xperia XA1 aangekomen in de eerste (web)winkels in de Benelux. De Sony Xperia XA1 is opvolger voor de Sony Xperia XA van vorig jaar. Toestellen uit de Xperia XA familie hebben een nagenoeg randloos beeldscherm en een hoogwaardige vormgeving die niet onder doet voor high-end smartphones.

Sony Xperia XA1 Ultra (achter) en Sony Xperia XA1 (voor)
Sony Xperia XA1 Ultra (achter) en Sony Xperia XA1 (voor)

Sony introduceerde de Xperia XA1 en de grotere Xperia XA1 Ultra in februari bewust gelijktijdig. Met beide toestellen geeft Sony een duidelijk signaal af dat beide telefoons qua specificaties nagenoeg gelijk aan elkaar zijn en consumenten binnenkort hun keuze kunnen maken op basis van het door hen gewenste formaat. De Sony Xperia XA1 is namelijk uitgevoerd met een 5 inch beeldscherm met een 720p HD beeldschermresolutie. De Xperia XA1 Ultra is zeer groot met haar 6 inch grote Full HD beeldscherm.

Helio P20 processor

De Sony Xperia XA1 draait op de MediaTek Helio P20 processor. Dit is een 2,3 GHz octa-core processor. De Sony Xperia XA1 heet 3 GB werkgeheugen en beschikt over 32 GB aan interne opslagcapaciteit en uiteraard ook een Micro SD geheugenkaartslot.

Sony Xperia XA1 met 5 inch groot beeldscherm
Sony Xperia XA1 met 5 inch groot beeldscherm

Indrukwekkende camera's

Op cameragebied is de Sony Xperia XA1 uitgevoerd met een 23-megapixel Sony camera met Exmor-RS for Mobile camera aan de achterzijde. De Sony Xperia XA1 heeft daarnaast een 8-megapixel frontcamera. De Sony Xperia XA1 heeft een 2.300 mAh accu en draait direct uit de doos op Android 7.0 Nougat.

Beschikbaarheid

De Sony Xperia XA1 is vanaf vandaag verkrijgbaar bij de eerste (web)winkels in de Benelux. De Sony Xperia XA1 heeft een verkoopadviesprijs van 279 euro. Meer informatie en alle specificaties van de Sony Xperia XA1 zijn te vinden op onze uitgebreide Sony Xperia XA1 overzichtspagina.
 

  DOWNLOAD DE APP VAN GSM HELPDESK  
 


Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste telecom nieuws en test de kwaliteit van uw mobiele verbinding en Wi-Fi netwerk met de geheel nieuwe app van GSM Helpdesk!

Download de Android app van GSM Helpdesk     Download de iOS app van GSM Helpdesk

 


;

Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie