Ziggo stopt met verkoop mobiele abonnementen - Vodafone breidt combivoordeel uit

Ziggo stopt met verkoop mobiele abonnementen - Vodafone breidt combivoordeel uit

19-04-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Connectiviteit , Diensten


Ziggo is met onmiddellijke ingang gestopt met de verkoop van mobiele abonnementen. Daarnaast heeft Vodafone het voordeel voor klanten die diensten van Vodafone en Ziggo combineren verder uitgebreid en geeft voortaan ook 5 euro korting per maand op het Vodafone abonnement.

Eind vorig jaar zijn Ziggo en Vodafone in Nederland samen gegaan in één bedrijf. Beide bedrijven hebben de nieuwe joint venture 'VodafoneZiggo' opgericht en willen daarmee een belangrijke concurrent voor KPN zijn. Net als KPN beschikt de combinatie VodafoneZiggo ook over zowel een vast- als een mobiel netwerk.

Voor Nederlandse consumenten zijn de eerste resultaten van deze samengang sinds begin deze maand zichtbaar. Nederlandse consumenten die nu al televisie, telefonie en / of internet afnemen bij Ziggo en daarnaast een mobiel abonnement hebben bij Vodafone krijgen sinds begin deze maand 'gratis extra's' in de vorm van dubbele data voor mobiel, een extra TV pakket naar keuze bij Ziggo en het Veilig Online pakket.

Ziggo stopt met mobiele abonnementen

Het tweede gevolg van de samengang van Vodafone en Ziggo is nu ook een feit. Ziggo is per direct gestopt met de verkoop van mobiele abonnementen. Ziggo was afgelopen jaren actief als zelfstandige mobiele aanbieder via het mobiele netwerk van Vodafone en verkocht onder eigen naam mobiele abonnementen. Vanwege de joint venture stopt Ziggo deze zelfstandige verkoop van mobiele abonnementen. Voor bestaande klanten van Ziggo Mobiel veranderd op dit moment nog even niets. Later dit jaar zullen zij van Vodafone een overstapaanbod gaan krijgen.

Non-stop gratis extra's verder uitgebreid

Naast het per direct staken van het aanbieden van nieuwe Ziggo Mobiel abonnementen heeft VodafoneZiggo de 'combivoordeel' die klanten ontvangen wanneer zij zowel diensten afnemen van Ziggo als Vodafone verder uitgebreid. Sinds begin deze maand ontangen klanten al dubbele data voor mobiel, een gratis extra zenderpakket voor TV en het veilig online pakket. Daar heeft Vodafone nu ook nog eens 5 euro korting per maand op het mobiele abonnement aan toegevoegd. Daarmee heeft het 'Non-Stop Gratis Extra's' nu veel weg van KPN Compleet, het vergelijkbare stimuleringsprogramma van KPN om klanten aan te moedigen vaste- en mobiele diensten te combineren.;

Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie


Nu verkrijgbaar

04-06-2018
LG G7 ThinQ
25-05-2018
Motorola Moto E5
23-05-2018
Samsung Galaxy A6
17-05-2018
Nokia 8 Sirocco


Nieuw

30-05-2018
Nokia 5.1
30-05-2018
Nokia 3.1
02-05-2018
Samsung Galaxy A6
02-05-2018
LG G7 ThinQ
19-04-2018
Motorola Moto E5