Spotify biedt voortaan 50 procent korting aan studenten

19-04-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Diensten


Het is voor iedereen mogelijk om Spotify gratis te gebruiken. Nadeel is dan echter wel dat tussen de muziek reclame wordt afgespeeld en Spotify beperkt is qua functionaliteit. Om studenten een steuntje in de rug te geven om de betaalde versie van Spotify te gaan gebruiken, biedt Spotify voortaan in Nederland en België een premium account aan voor 5 euro per maand, oftewel 50% korting.

Nederlandse en Belgische studenten kunnen voortaan met 50 procent korting gebruik maken van Spotify Premium. Nadat Spotify al geruime tijd studentenkorting gaf aan Amerikaanse studenten, gaat Spotify deze kortingsactie nu uitbreiden in 33 landen, waaronder Nederland en België.

Studenten kunnen via de website van Spotify een premium account aanvragen met 50% korting. Daarbij wordt geverifieerd of iemand daadwerkelijk studeert en daarmee recht heeft op deze studentenkorting. Deze verificatie wordt uitgevoerd door SheerID.

Na acceptatie kunnen studenten gebruik maken van alle voordelen van Spotify Premium voor 4,99 euro per maand en krijgen daarmee 50 procent korting op de normale prijs. De korting geldt zolang studenten staan ingeschreven op een opleiding.
 

  DOWNLOAD DE APP VAN GSM HELPDESK  
 


Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste telecom nieuws en test de kwaliteit van uw mobiele verbinding en Wi-Fi netwerk met de geheel nieuwe app van GSM Helpdesk!

Download de Android app van GSM Helpdesk     Download de iOS app van GSM Helpdesk

 


;

Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie