T-Mobile klanten krijgen tussen 8 mei en 16 juni twee dagen unlimited data

20-04-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Connectiviteit, Diensten, Netwerk


Het T-Mobile netwerk in Nederland is vandaag voor de tweede keer uitgeroepen tot het beste mobiele netwerk van Nederland. Om dat te vieren krijgen alle T-Mobile klanten tussen 8 mei en 16 juni de mogelijkheid om twee dagen volledig onbeperkt mobiel internet te gebruiken.

Alle klanten van T-Mobile ontvangen in de periode tussen 8 mei en 16 juni een activatie-sms waarmee zij 48 uur lang (aangeengesloten) onbeperkt mobiel mogen internettten. Klanten die al over een Unlimited abonnement van T-Mobile beschikken mogen een maand lang onbeperkt films en series van streaming videodienst Videoland streamen.

T-Mobile komt met deze actie omdat het netwerk van de provider vandaag voor de tweede keer is uitgeroepen tot het beste mobiele netwerk van Nederland. Met een score van 955 uit 1.000 punten is het mobiele netwerk van T-Mobile Nederland niet alleen het beste netwerk van Nederland, maar staat ook wereldwijd aan de top. De beoordeling is gebaseerd op uitgebreide onafhankelijke veldtesten waarin het bereik van netwerken alsmede de kwaliteit en snelheid van mobiele spraak- en dataverbindingen is getest.
 

  DOWNLOAD DE APP VAN GSM HELPDESK  
 


Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste telecom nieuws en test de kwaliteit van uw mobiele verbinding en Wi-Fi netwerk met de geheel nieuwe app van GSM Helpdesk!

Download de Android app van GSM Helpdesk     Download de iOS app van GSM Helpdesk

 


;

Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie