Samsung brengt eerste grote update voor Galaxy S8 en Galaxy S8+ uit

21-04-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Samsung rolt sinds vandaag de eerste grote update uit voor de nieuwe Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8+. Hoewel het toestel pas vanaf 28 april officieel in de winkels ligt, heeft Samsung het toestel al wel uitgeleverd naar iedereen die de smartphone in de voorverkoop heeft gekocht.

Het is traditie bij Samsung om vlak voordat een nieuw model uit de Galaxy S familie in de winkels komt te liggen nog snel een grote update uit te brengen die op het laatste moment nog verbeteringen doorvoert in het toestel. Die update is vanaf vandaag ook beschikbaar voor de nieuwe Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8+.

Samsung Galaxy S8+ (links) en Samsung Galaxy S8 (rechts)
Samsung Galaxy S8+ (links) en Samsung Galaxy S8 (rechts)

De update zal bij alle toekomstige gebruikers van de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ direct binnenkomen zodra zij hun toestel opstarten. De update is behoorlijk lijvig met een omvang van bijna 665 MB. Met de update lost Samsung last-minute nog bugs en problemen op en verbetert de stabiliteit van de software. Ook heeft Samsung nog optimalisaties doorgevoerd in de nieuwe spraak assistent Bixby en de camera interface.

Onderdeel van de update is ook de security update van april die begin deze maand door Google werd uitgebracht. Deze beveiligingsupdate was de grootste maandelijkse update die Google tot op heden had uitgebracht. Daarmee zijn de Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8+ direct helemaal up-to-date en ook beschermd tegen de meest recent aangetroffen kwetsbaarheden in Android.

Bedankt @Henklbr voor de tip
 
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie