Android 7.1.1 Nougat update nu ook beschikbaar voor Wileyfox Swift uit 2015

21-04-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


De Britse smartphone fabrikant Wileyfox heeft bekend gemaakt dat de uitrol van Android 7.1.1 Nougat is gestart voor de Wileyfox Swift uit 2015. Ook alle andere smartphones van Wileyfox zullen in de komende maanden van Android 7.1.1 Nougat voorzien gaan worden.

Wileyfox wil het als smartphone fabrikant anders doen dan anderen. Met haar toestellen focust Wileyfox zich op de onderkant van het smartphone segment en probeert daarin toestellen uit te brengen met een optimale verhouding tussen prijs, kwaliteit en functionaliteit. Uniek daarbij is de belofte van Wileyfox dat alle toestellen tot twee jaar na introductie up-to-date gehouden worden.

Alle toestellen van Wileyfox draaien tot op heden op het Cyanogen OS, waar eind vorig jaar plots de stekker uit werd getrokken. Wileyfox heeft de problemen die dit heeft veroorzaakt weten te tacklen en heeft nu een eigen besturingssysteem ontwikkeld op basis van het Android platform. Dankzij dit eigen besturingssysteem kan Wileyfox nu ook een Android 7.1.1 Nougat update aanbieden voor de Wilefox Swift uit 2015. Eerder ontving de Wileyfox Swift 2 serie uit 2016 al deze update.

Niet alleen de toestellen uit de Swift en Swift 2 serie zullen de update gaan ontvangen, ook alle andere toestellen die Wileyfox tot op heden heeft uitgebracht zullen in de komende maanden de update naar Android 7.1.1 Nougat ontvangen. De Wileyfox Storm krijgt de update medio mei en de Wileyfox Spark serie zal de update medio juni gaan ontvangen, zo heeft Wileyfox eerder door laten schemeren.
 

  DOWNLOAD DE APP VAN GSM HELPDESK  
 


Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste telecom nieuws en test de kwaliteit van uw mobiele verbinding en Wi-Fi netwerk met de geheel nieuwe app van GSM Helpdesk!

Download de Android app van GSM Helpdesk     Download de iOS app van GSM Helpdesk

 


;

Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie