Motorola onthult goedkope Moto C Plus met énorme accu

16-05-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Grote groepen mensen hebben vandaag de dag nog steeds een mobiele telefoon en smartphone om vooral bereikbaar te kunnen zijn en af en toe zelf te kunnen bellen, WhatsApp te gebruiken of op Facebook te kunnen. Voor deze grote groep mensen heeft Motorola vandaag een interessante nieuwe smartphone gepresenteerd met een prijskaartje van nog geen 120 euro.

Veeleisende smartphone gebruikers moeten er niet aan beginnen, maar voor de grote groep mensen die niet te veel willen uitgeven aan een nieuwe telefoon en tevreden zijn als zij kunnen bellen, sms'en of WhatsAppen, internetten, mailen en Facebooken, heeft Motorola vandaag twee hele interessante toestellen onthuld.

Motorola Moto C Plus
Motorola Moto C Plus

Motorola heeft aangekondigd dat het bedrijf in juni de nieuwe Motorola Moto C en Motorola Moto C Plus gaat uitbrengen. Beide toestellen zijn onderdeel van de geheel nieuwe Moto C familie. Motorola heeft deze nieuwe familie vooral ontwikkeld om consumenten in opkomende markten te kunnen bedienen, maar de toestellen zijn ook uitermate geschikt voor consumenten in Westerse landen met een klein budget of zonder al te veel eisen. Om te voorkomen dat (verwende) westerse consumenten teleurgesteld raken, zal Motorola enkel de Moto C Plus in de Benelux gaan uitbrengen.

Slechts 119 euro

De Moto C Plus gaat slechts 119 euro kosten. Daarvoor levert Motorola een toestel met een 5 inch groot beeldscherm met een 720p HD beeldschermresolutie. Het toestel draait op een 1,3 GHz quad-core processor van MediaTek en heeft 2 GB werkgeheugen en 16 GB opslagcapaciteit.

Met deze specificaties is het toestel prima te gebruiken voor alle veelgebruikte smartphone functies zoals internet, e-mail, WhatsApp, Facebook en natuurlijk bellen- en SMS'en. Ook beschikt het toestel over een doeltreffende 8-megapixelcamera aan de achterzijde en een 2-megapixel frontcamera voor bijvoorbeeld selfies en videogesprekken.

Enorme accu

Eén van de meest opvallende details van de Moto C Plus is de énorme accu van maar liefst 4.000 mAh. In verhouding tot het formaat van het toestel en het beeldscherm is dit bijna het dubbele dan wat gemiddeld is voor dit soort formaat smartphones. De Moto C Plus belooft daarmee dan ook een énorm uithoudingsvermogen te gaan leveren.

Motorola heeft vandaag bekend gemaakt dat de Moto C Plus vanaf de eerste week van juni in de Benelux in de winkels zal komen te liggen voor 119 euro.
 
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie