Samsung voorziet Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge van beveiligingsupdate voor mei

Samsung voorziet Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge van beveiligingsupdate voor mei

19-05-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Toestellen


Samsung is in de Benelux begonnen met de uitrol van een kleine maar belangrijke update naar de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge. De update is gebaseerd op de maandelijkse beveiligingsupdate van Google voor de maand mei.

Iedere maand brengt Google een beveiligingsupdate uit waarmee Google problemen en kwetsbaarheden in het Android besturingssysteem oplost. Deze updates voorkomen dat hackers, cyber criminelen en andere onverlaten Android toestellen kunnen kraken of data kunnen stelen.

Samsung is er deze maand weer behoorlijk snel bij en is in de Benelux begonnen met de uitrol van een nieuwe beveiligingsupdate voor de Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S7 Edge. Deze update is gebaseerd op de beveiligingsudpate die Google begin deze maand heeft uitgebracht.

De beveiligingsupdate voor mei die Google begin deze maand uitbracht is de meest omvangrijke update ooit. Met de update verhielp Google maar liefst 118 problemen en kwetsbaarheden.

Gebruikers van de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge krijgen een notificatie zodra de update voor hun toestel klaar staat voor download en installatie. Het is mogelijk om in het instellingenmenu handmatig te controleren op de beschikbaarheid van de update. 
 
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie