Foto's van behuizing geven goede indruk van aankomende Apple iPhone 8

13-06-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Al maanden wordt gesuggereerd dat Apple in september naast opvolgers voor de huidige Apple iPhone 7 en iPhone 7 Plus ook gaat komen met een revolutionair nieuw iPhone model, de mysterieuze 'iPhone 8'. Vanuit China zijn foto's opgedoken waarop de behuizing zichtbaar zou zijn van deze nieuwe iPhone 8.

Apple komt in september hoogstwaarschijnlijk met de Apple iPhone 7S en Apple iPhone 7S Plus als opvolgers voor de huidige Apple iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Daarnaast wordt verwacht dat Apple met een bijzonder nieuw iPhone model gaat komen om de 10-jarige verjaardag van de Apple iPhone te vieren. Hoe dit toestel gaat heten is nog niet helemaal duidelijk maar in het geruchtencircuit wordt het toestel meestal aangeduidt met 'iPhone 8' of 'iPhone X'.

Foto toont mogelijk behuizing van nieuwe Apple iPhone 8 of iPhone X
Foto toont mogelijk behuizing van nieuwe Apple iPhone 8 of iPhone X

Aanhoudende geruchten stellen dat deze Apple iPhone 8 of iPhone X over een beeldscherm beschikt dat de volledige voorzijde van het toestel beslaat. Vanuit China zijn nu foto's opgedoken waarop naar verluidt de behuizing zichtbaar is van deze nieuwe iPhone 8 / iPhone X. Uit de gegevens bljikt dat het om een volledig glazen behuizing gaat. Opmerkelijk is vooral het paneel voor de voorzijde van het toestel.

Toestelvullend beeldscherm

Als we hier te maken hebben met authentieke foto's dan kan opgemaakt worden dat de iPhone 8 of iPhone X inderdaad een beeldscherm gaat krijgen dat de volledige voorzijde van het toestel gaat beslaan. In de behuizing is enkel een kleine uitsparing zichtbaar voor de speaker en frontcamera.

Opmerkelijk detail is dat in zowel het paneel voor de voor- als achterzijde geen uitsparing zichtbaar is voor de Touch ID vingerafdruksensor. Dit zou betekenen dat Apple erin is geslaagd de Touch ID vingerafdruksensor in het beeldscherm te verwerken. Verder laat de behuizing zien dat er ruimte is voor een dubbele camera aan de achterzijde, waarmee het aannemelijk is dat de iPhone 8 of iPhone X net als de huidige Apple iPhone 7 Plus over een dubbele iSight camera zal beschikken.

Geruchtencircuit komt op stoom

Vooralsnog blijft het nog roddelen en speculeren, al is wel de verwachting dat alle geruchten de komende tijd steeds concreter zullen gaan worden. Vorig jaar waren ook al ruim voor de introductie van de Apple iPhone 7 en iPhone 7 Plus nagenoeg alle details over beide toestellen bekend.

De introductie van de Apple iPhone 7S, iPhone 7S Plus en de Apple iPhone 8 / X wordt in de tweede week van september verwacht. Een exacte datum is vooralsnog niet bekend.
 ;

Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie
Nu verkrijgbaar

04-06-2018
LG G7 ThinQ
25-05-2018
Motorola Moto E5
23-05-2018
Samsung Galaxy A6
17-05-2018
Nokia 8 Sirocco


Nieuw

30-05-2018
Nokia 5.1
30-05-2018
Nokia 3.1
02-05-2018
Samsung Galaxy A6
02-05-2018
LG G7 ThinQ
19-04-2018
Motorola Moto E5