Topman bevestigt waterdichtheid en draadloze oplaadmogelijkheid nieuwe iPhone

15-06-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Apple gaat naar verwachting in september drie nieuwe iPhone modellen presenteren. Er komen waarschijnlijk opvolgers voor de huidige Apple iPhone 7 en Apple iPhone 7 Plus en daarnaast zou Apple ook met een revolutionair nieuw iPhone model willen gaan komen die in het geruchten circuit 'iPhone 8' of 'iPhone X' wordt genoemd. Uit nieuwe berichten blijkt dat het nieuwe iPhone 8 model waterdicht zal zijn en draadloos opgeladen kan worden.

De huidige Apple iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn ook al enigszins stof- en waterbestendig maar moeten de mogelijkheid om draadloos opgeladen te worden nog missen. Ook de opvolgers voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus kunnen waarschijnlijk niet draadloos opgeladen worden. Dit is een feature die Apple waarschijnlijk alleen gaat toevoegen aan de Apple iPhone 8.

De Apple iPhone 8 is feitelijk het model waarmee Apple de tienjarige verjaardag van de iPhone wil gaan vieren. Dit toestel krijgt volgens alle informatie die tot op heden naar buiten is gekomen een beeldscherm dat de heel voorzijde van het toestel vult. De vingerafdruksensor zou in het beeldscherm worden verwerkt. Enkel bovenin het beeldscherm is een kleine uitsparing voor de luidspreker en de front-camera.

Perongeluk bevestigd

Een topman van Wistron, één van de twee assemblagebedrijven waar Apple mee samenwerkt, is uit de school geklapt over de nieuwe iPhone 8. Volgens de topman is het toestel inderdaad stof- en waterdicht en biedt de optie om draadloos opgeladen te worden. Deze laatste optie werd al verwacht aangezien Apple eerder dit jaar lid is geworden van de Wireless Power Consortium.

De reden dat alleen de Apple iPhone 8 de mogelijkheid krijgt om draadloos opgeladen te worden is dat de behuizing van de iPhone 8 van glas gemaakt zal zijn. De opvolgers van de iPhone 7 en iPhone 7+ krijgen waarschijnlijk een metalen behuizing.
 

  DOWNLOAD DE APP VAN GSM HELPDESK  
 


Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste telecom nieuws en test de kwaliteit van uw mobiele verbinding en Wi-Fi netwerk met de geheel nieuwe app van GSM Helpdesk!

Download de Android app van GSM Helpdesk     Download de iOS app van GSM Helpdesk

 


;

Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie