'Nieuwe Samsung Galaxy Note 7 komt begin juli'

'Nieuwe Samsung Galaxy Note 7 komt begin juli'

28-06-2017  |  Maarten van Vliet  |  Toestellen


Samsung is voornemens begin juli een nieuwe versie van de Galaxy Note 7 te lanceren in thuisland Zuid-Korea. Volgens bronnen zou het gaan om de Galaxy Note 7 Fandom Edition, schrijft de Wall Street Journal. De nieuwe versie moet de perikelen rondom de eerder gelanceerde en licht ontvlambare Galaxy Note 7 doen vergeten.

Volgens ingewijden zal Samsung de Galaxy Note 7 FE beschikbaar maken voor retaliers en providers in Zuid-Korea. Naar verluidt zijn er zo'n 400.000 exemplaren op voorraad, bestemd voor binnenlandse verkoop. Voor internationale markten zou de oplage echter 'beperkt' zijn en is onbekend hoeveel exemplaren hiervoor beschikbaar stelt. 

Het is nog onbekend welke specificaties het device meekrijgt, maar de bronnen melden dat het zou gaan om een low-cost voor prijsbewuste consumenten. De verwachte Galaxy Note 8 zal juist een high-end toestel worden, voorzien van dubbele camera's op de achterkant en meer opslaggeheuigen.

De Samsung Galaxy Note 7 heeft tussen augustus vorig jaar en januari dit jaar het nieuws gedomineerd. Nadat Samsung de Galaxy Note 7 in augustus vorig jaar op de markt bracht, kwamen steeds meer berichten over incidenten met de Samsung Galaxy Note 7. Meer dan honderd toestellen zijn in brand gevlogen of zelfs ontploft. Samsung zette een totale terugroepactie op en heeft naar verluidt 4,3 miljoen Galaxy Note 7 toestellen teruggehaald.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie