Apple iPhone 8 mogelijk vertraagd

Apple iPhone 8 mogelijk vertraagd

12-07-2017  |  de redactie  |  Toestellen


Zij die met smart zitten te wachten op de allernieuwste iPhone moeten volgens het doorgaans goed ingevoerde Fast Company mogelijk wat extra geduld hebben. Software problemen zouden de release van de nieuwste iPhone kunnen vertragen.

Binnen Apple zou er zelfs een lichte vorm van paniek heersen, omdat ze nog steeds bezig zijn 'key features' af te ronden. Dat zou kunnen betekenen dat bij de launch sommige functies nog niet beschikbaar zijn.

De naamgeving lijkt ook nog niet helemaal rond. Namen die circuleren zijn (natuurlijk) iPhone 8, maar ook iPhone Pro en iPhone X circuleren. Die laatste naam verwijst naar de 10e editie van de iPhone en zou dus niet eens zo'n slechte optie zijn (X is het romeinse cijfer 10).

Eén van de belangrijke nieuwe  features die voor problemen zorgt is het draadloos opladen. De nieuwe iPhone zou de eerste zijn van Apple met draadloos opladen. De hardware is gelukkig gewoon in orde, maar de software lijkt niet mee te werken. Het zou dus kunnen zijn dat deze functie 'uit staat' wanneer de nieuwe iPhone in de herfst in de verkoop gaat. Via een software update kan Apple die functie dan later alsnog activeren.

Het zijn dus stressvolle tijden voor de software ontwikkelaars bij Apple. Bij de launch van de nieuwe iPhone, zullen ook weer twee upgrades hun opwachting maken. Zo zullen de (naar alle waarschijnlijkheid) iPhone 7s en de iPhone 7s Plus ook het levenslicht zien.

Zoals bekend: elk nadeel heeft zijn voordeel. Mocht de iPhone 8 (laten we hem toch maar even zo noemen) wat vertraging oplopen, dan kun je nog even doorsparen. De smartphone zou mogelijk $1200 gaan kosten.

Bron: Fast Company

 ;

Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie


Nu verkrijgbaar

23-05-2018
Samsung Galaxy A6
17-05-2018
Nokia 8 Sirocco
06-04-2018
Sony Xperia XZ2
27-03-2018
Huawei P20 128GB