Mogelijk eerste authentieke beelden van Samsung Galaxy Note 8 uitgelekt

17-07-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Al maanden doen geruchten de ronde over de Samsung Galaxy Note 8. De geruchten worden de laatste weken steeds concreter nu de introductiedatum van het toestel dichterbij komt. Zo lijkt het er nu op dat de eerste mogelijk authentieke afbeeldingen van de Samsung Galaxy Note 8 zijn uitgelekt.

Onderstaande beelden van de Samsung Galaxy Note 8 zijn afkomstig van het Twitteraccount Ice Universe. In het verleden heeft dit Twitteraccount vaker correcte informatie en beelden van onaangekondigde toestellen gepubliceerd. Toch valt nog niet vast te stellen of de nu gepubliceerde beelden origineel zijn.

Samsung Galaxy Note 8
Samsung Galaxy Note 8

Verwacht wordt dat de vormgeving van de Samsung Galaxy Note 8 in grote lijnen overeen zal komen met de vormgeving van de Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8+. In dat opzicht komen de nu uitgelekte afbeeldingen overeen met de verwachtingen. De overeenkomsten zijn echter zo sterk dat het ook zomaar om een photoshop zou kunnen gaan. Om die reden zijn de afbeeldingen met enige voorzichtigheid ontvangen.

Vorige week vrijdag uitgelekte afbeeldingen van de Samsung Galaxy Note 8
Vorige week vrijdag uitgelekte afbeeldingen van de Samsung Galaxy Note 8

Het is sowieso al de tweede set afbeeldingen die Ice Universe publiceert. Afgelopen vrijdag werden ook al beelden van de veronderstelde Galaxy Note 8 gepubliceerd. De afbeeldingen van de toestellen die nu zijn verschenen ogen wat slanker, wat nog een aanwijzing kan zijn dat iemand zit te photoshoppen.

Veel overeenkomsten met de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+

De Samsung Galaxy Note 8 zal niet alleen qua vormgeving maar ook qua hardware hoogstwaarschijnlijk in grote lijnen overeen komen met de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+. Vorige week werd al bekend dat de Note 8 aangedreven zal worden door de Exynos 9 processor, dezelfde processor die ook in de Galaxy S8 en Galaxy S8+ aangetroffen kan worden.

Voorts wordt het beeldscherm van de Galaxy Note 8 waarschijnlijk nog iets groter dan het beeldscherm van de Galaxy S8+. De Galaxy S8+ heeft een beeldscherm van 6,2 inch, over de Galaxy Note 8 wordt gesuggereerd dat het een beeldscherm van 6,3 inch gaat krijgen. Daarnaast zal de Galaxy Note 8 hoogstwaarschijnlijk ook over een S Pen stylus beschikken, iets dat de beide Galaxy S8 modellen missen.

Introductie in de tweede helft van augustus

De Samsung Galaxy Note 8 wordt hoogstwaarschijnlijk in de tweede helft van augustus gepresenteerd. Tot nu toe is geen eenduidige introductiedatum opgedoken in het geruchtencircuit.
 ;

Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie
Nu verkrijgbaar

23-05-2018
Samsung Galaxy A6
17-05-2018
Nokia 8 Sirocco
06-04-2018
Sony Xperia XZ2
27-03-2018
Huawei P20 128GB