OnePlus verhelpt alarmnummer-probleem in OnePlus 5 met update

OnePlus verhelpt alarmnummer-probleem in OnePlus 5 met update

20-07-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Toestellen


De Chinese smartphone producent OnePlus gaat op korte termijn een kleine update uitbrengen voor de OnePlus 5 waarmee problemen rondom het bellen naar alarmnummers worden opgelost. Sommige gebruikers van de OnePlus 5 kunnen door een bug niet naar het alarmnummer bellen.

Eerder deze week kwam berichtgeving naar buiten dat sommige gebruikers van de OnePlus 5 niet naar het alarmnummer kunnen bellen. Bij sommige gebruikers valt de OnePlus 5 uit en herstart zichzelf zodra de gebruiker naar het alarmnummer probeert te bellen. Enkele gebruikers in de Verenigde Staten en Groot Brittannië zouden met dit probleem geconfronteerd zijn.

De persoon die als eerste geconfronteerd is met het probleem heeft logbestanden van zijn smartphone gedeeld met OnePlus. Op basis van deze logbestanden heeft OnePlus een update ontwikkeld die het probleem verhelpt en deze met de betreffende gebruiker gedeeld. De gebruiker meldt dat het probleem is verholpen na het installeren van de update.

In een statement heeft OnePlus nu bekend gemaakt dat deze update spoedig voor alle gebruikers van de OnePlus 5 beschikbaar zal komen.
 


Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie