Google verlaagt verkoopprijs Google Pixel XL met 200 dollar

07-08-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Officieel heeft Google de Google Pixel en Google Pixel XL tot op heden nog niet in Europa uitgebracht. Wie van plan is het toestel vanuit de Verenigde Staten te laten komen kan nu zijn slag slaan. Google heeft de verkoopprijs van de Google Pixel en Google Pixel XL behoorlijk verlaagd en geeft daarnaast nu ook een Google DayDream VR headset bij de toestellen weg.

Onder de noemer 'back to school' lijkt Google begonnen te zijn met het opruimen van haar voorraad Pixel smartphones, zo meldt AndroidPolice. Als informatie in het geruchtencircuit klopt komt Google namelijk in oktober met de opvolgers voor de huidige Google Pixel en Google Pixel XL.

Google Pixel en Google Pixel XL
Google Pixel en Google Pixel XL

De verkoopprijs van de Google Pixel XL is met maar liefst 200 dollar verlaagd naar 569 dollar. De Google Pixel is met 125 dollar in prijs verlaagd naar 524 dollar. Daarnaast geeft Google bij beide toestellen momenteel een Google DayDream VR Headset cadeau die normaal gesproken voor 79 dollar werden verkocht.

Met de prijsverlaging zijn de Googel Pixel en Google Pixel XL een stuk interessanter geworden. Sinds hun introductie stonden beide toestellen namelijk te boek als één van de duurste smartphones in de markt. Dit kwam vooral omdat Google niet direct wil concurreren met andere toestelfabrikanten en haar toestellen vooral aanbiedt om de nieuwste functies van Android te laten zien. Toestellen van Google worden doorgaans vooral veel gebruikt door app- en software ontwikkelaars.
 
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie