Samsung onthult veel besproken Samsung Galaxy Note 8

23-08-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Samsung heeft zojuist in New York de lang verwachte en afgelopen maanden veel besproken Samsung Gaalxy Note 8 gepresenteerd. De Samsung Galaxy Note 8 is de meest uitgebreide smartphone ooit die Samsung tot op heden heeft gepresenteerd, maar daardoor ook de duurste tot nu toe.

De Samsung Galaxy Note 8 zet nog een extra stapje vooruit als het gaat om functies, mogelijkheden en specificaties. Zoals ieder jaar is het nieuwe Galaxy Note model het meest uitgebreide toestel van Samsung van het jaar. Feitelijk kan geconcludeerd worden dat de nieuwe Samsung Galaxy Note 8 een nóg uitgebreidere Galaxy S8+ mét S Pen stylus is.

Samsung Galaxy Note 8
Samsung Galaxy Note 8

De Samsung Galaxy Note 8 is iets groter dan de Samsung Galaxy S8+ en heeft een 6,3 inch groot beeldscherm. De beeldschermresolutie van de Note 8 is gelijk aan de beeldschermresolutie van de Galaxy S8+, oftewel 1.440 x 2.960 pixels. Samsung gebruikt zoals altijd een Super AMOLED beeldscherm.

Onder de motorkap van de Samsung Galaxy Note 8 draait dezelfde Exynos 9 processor die we eerder ook al aantroffen in de Galaxy S8 en Galaxy S8+. Toch kan het toestel nét wat betere prestaties wegzetten doordat het werkgeheugen is vergroot naar 6 GB. De Samsung Galaxy Note 8 komt in uitvoeringen met 64, 128 en 256 GB aan interne opslagcapaciteit. Verder is er een Micro SD geheugenkaartslot aanwezig voor geheugenkaarten van maximaal 256 GB.

Dubbele camera met twee keer optische zoom

De grootste voortuitgang ten opzichte van de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ is te vinden op cameragebied. De Samsung Galaxy Note 8 is voorzien van een dubbele 12-megapixel DualPixel camera en kan hierdoor tot twee keer optisch inzoomen en tot 10 keer digitaal. Ook biedt deze dubbele camera geavanceerde fotografie mogelijkheden die normaal enkel voorbehouden zijn aan spiegelreflexcamera's.

De Samsung Galaxy Note 8 draait bij release nog op Android 7.1.1 Nougat, maar zal mogelijk nog dit jaar een update naar Android 8.0 gaan krijgen.

Vanaf 15 september verkrijgbaar voor 999 euro

De Samsung Galaxy Note 8 wordt het duurste toestel van Samsung tot nu toe. De smarpthone heeft een verkoopadviesprijs van 999 euro en kan vanaf vandaag in de voorverkoop besteld gaan worden. Samsung start op 15 september met de levering van de Samsung Galaxy Note 8. Wie de Samsung Galaxy Note 8 in de voorverkoop voor 14 september bestelt krijgt een gratis 'DeX dock' bij het toestel geleverd. Op dit DeX Dock kan een beeldscherm, toetsenbord en muis aangesloten worden, waarmee de Galaxy Note 8 kan fungeren als een computer.

Meer informatie en alle specificaties van de Samsung Galaxy Note 8 zijn verzameld op onze uitgebreide Samsung Galaxy Note 8 overzichtspagina.

Hebben?

Wilt u als eerste rondlopen met de nieuwe Samsung Galaxy Note 8? Meld uzelf dan hieronder aan voor de gratis herinneringsservice van GSM Helpdesk en ontvang direct een melding per e-mail zodra de Samsung Galaxy Note 8 in de winkels wordt gespot!
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie