'Nieuwe Apple iPhones krijgen een hexa-core processor'

12-09-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Vanavond is het zo ver. In het nieuwe Steve Jobs Theatre op de Apple Campus in Cupertino, Californië, zal Apple naar verwachting drie nieuwe iPhones gaan presenteren. Op de valreep van de introductie zijn nog snel enkele details uitgelekt.

Vanavond gaat een einde komen aan alweer bijna een jaar aan geruchten over de nieuwe Apple iPhones. Vanavond gaat Apple namelijk haar nieuwe iPhones introduceren. Het lijkt vast te staan dat Apple met drie nieuwe iPhone modellen gaat komen. Er komen 'normale' opvolgers voor de huidige Apple iPhone 7 en Apple iPhone 7 Plus. Daarnaast komt Apple zeer waarschijnlijk met een geheel nieuw iPhone model met een randloos beeldscherm dat de gehele voorzijde van het toestel beslaat. Dit toestel heet volgens de laatste geruchten 'Apple iPhone X' of 'Apple iPhone Edition'.

Onder de motorkap zullen alle drie de iPhones naar verwachting in grote lijnen met elkaar overeen komen. Alle drie de modellen worden waarschijnlijk aangedren door de Apple A11 processor. Uit nieuwe informatie, die op de valreep van de introductie is uitgelekt, blijkt dat deze processor is opgebouwd uit zes zogenaamde 'cores'. Het is de eerste zogenaamde 'hexa-core processor' die Apple gebruikt.

Opgebouwd uit een dual-core en een quad-core processor

Hoewel technische details nog ontbreken, is de hexa-core Apple A11 processor samengesteld uit een dual-core processor met snelle prestaties en een energiezuinige quad-core processor. Deze twee processoren vormen samen één processor die in staat is zowel performance als energiezuinigheid na te streven.

Vanavond zal Apple tijdens de aankondiging van de nieuwe iPhones alle details prijs gaan geven over de nieuwste drie iPhones.
 

  DOWNLOAD DE APP VAN GSM HELPDESK  
 


Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste telecom nieuws en test de kwaliteit van uw mobiele verbinding en Wi-Fi netwerk met de geheel nieuwe app van GSM Helpdesk!

Download de Android app van GSM Helpdesk     Download de iOS app van GSM Helpdesk

 


Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie


Nu verkrijgbaar

16-03-2018
Samsung Galaxy S9
01-02-2018
Huawei P Smart
31-01-2018
Nokia 2
30-01-2018
Sony Xperia L2


Nieuw

26-02-2018
Sony Xperia XZ2
25-02-2018
Samsung Galaxy S9
25-02-2018
Nokia 8 Sirocco
24-02-2018
Alcatel 1C