Apple iPhones in Jet Black niet langer duurder en exclusiever

14-09-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Apple heeft afgelopen jaar goed kunnen verdienen aan een nieuw marketing trucje. Naast reguliere kleuren voor de Apple iPhone 7 bracht Apple ook een 'Jet Black' uitvoering uit. Alleen iPhones met een grotere opslagcapciteit waren in de Jet Black uitvoering verkrijgbaar en de verkoopprijs lag daarnaast ook nog een stukje hoger. Daar is nu verandering in gekomen.

Na de introductie van de nieuwe Apple iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X, heeft Apple ook wat wijzigingen doorgevoerd in het aanbod van oude toestellen. De meest opmerkelijke wijziging is dat de Apple iPhone 7 en Apple iPhone 7 Plus van vorig jaar nu zonder extra kosten ook in de kleurstelling 'Jet Black' verkrijgbaar is.

Apple iPhone 7 Plus en Apple iPhone 7 in de kleur Jet Black
Apple iPhone 7 Plus en Apple iPhone 7 in de kleur Jet Black

Tot aan de introductie van de nieuwe iPhones, eerder deze week, waren alleen de duurdere 128 en 256 GB uitvoering van de Apple iPhone 7 en iPhone 7 Plus beschikbaar in de kleurstelling 'Jet Black'. Voorts lag de verkoopprijs van de 128 en 256 GB uitvoering van de Apple iPhone 7 in de kleur 'Jet Black' ook hoger dan de prijs voor hetzelfde toestel in andere kleuren. Daarmee had afgelopen jaar de kleurstelling 'Jet Black' een exclusief imago.

Die exclusiviteit is er nu vanaf. Vanaf nu is de iPhone 7 32GB en de iPhone 7 Plus 32GB ook in de kleurstelling 'Jet Black' beschikbaar. Voorts rekent Apple ook geen hogere prijs meer voor de Jet Black uitvoering. Gelijktijdig heeft Apple het 256 GB model van de Apple iPhone 7 geschrapt. Deze uitvoering wordt niet meer verkocht.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie