'Huawei komt met drie uitvoeringen van de Huawei Mate 10'

'Huawei komt met drie uitvoeringen van de Huawei Mate 10'

14-09-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Toestellen


Op 16 oktober staat in München de introductie van de Huawei Mate 10 op de agenda. Uit nieuwe informatie blijkt dat er drie uitvoeringen van de Huawei Mate 10 zullen gaan verschijnen.

Met hulp van Huawei zelf, wordt in het geruchtencircuit al sinds het begin van de zomer gesproken over de nieuwe Huawei Mate 10. Huawei heeft zelf al bevestigd dat dit toestel op 16 oktober in München gepresenteerd zal gaan worden. Daarnaast hint Huawei op een randloos beeldscherm en wederom een dubbele camera met Leica-lenzen.

Een distributeur van Huawei producten heeft tegenover GSM Arena verklaard dat de Huawei Mate 10 in drie varianten op de markt zal gaan komen. In tegenstelling tot de hints van Huawei krijgt de 'normale' Huawei Mate 10 géén randloos beeldschem. De normale Huawei Mate 10 heeft een normaal beeldscherm van 5,9 inch met een Full HD beeldschermresolutie.

Randloos beeldscherm niet standaard

Het randloze beeldscherm, waar Huawei zelf ook al op heeft gehint, is enkel voorbehouden aan de - uiteraard duurdere - Huawei Mate 10 Pro, de tweede uitvoering van de Huawei Mate 10 die zal verschijnen. Daarnaast komt er een 'budget' Huawei Mate 10 Lite die er qua uiterlijk en beeldschermformaat hetzelfde uit zal zien als de normale Huawei Mate 10, maar de dubbele camera en Leica lenzen aan de achterzijde moet missen.

Alledrie de toestellen zullen waarschijnlijk wel aangedreven worden door de nieuwe Kirin 970 processor van Huawei die Huawei begin deze maand tijdens de IFA in Berlijn presenteerde. De Huawei Mate 10 en Huawei Mate 10 Pro zullen daarnaast  hoogstwaarschijnlijk over een dubbele camera opgebouwd uit een 20- en 8-megapixelcamera beschikken. De dubbele camera maakt gebruik van lenzen van de Duitse lenzenfabrikant Leica.
 
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie