Extreem robuuste CAT S41 verkrijgbaar in Nederland

14-09-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


De nagenoeg onverwoestbare en ongekend krachtige CAT S41 smartphone is aangekomen in de eerste Nederlandse winkels. De CAT S41 is een ideaal toestel voor mensen met een zwaar beroep zoals bijvoorbeeld vrachtwagenchauffeurs en bouwvakkers.

De smartphones van CAT staan al jaren bekend om hun extreme robuustheid. De nieuwe CAT S41 is hier geen uitzondering op. Het toestel is stof- en waterdicht en kan tot op een diepte van 2 meter in het water gebruikt worden. Daarnaast de CAT S41 stoot- en valbestendig en voldoet aan de eisen voor een MIL-810G certificering. Daarvoor heeft de smartphone een valtest ondergaan van 1,80 meter hoogte op een betonvloer.

CAT S41
CAT S41

De CAT S41 heeft een groter beeldscherm van 5 inch met een Full HD (1080p) beeldschermresolutie. Uiteraard is ook het beeldschermglas krasvast en nagenoeg onbreekbaar. Het beeldscherm ligt iets verdiept in het toestel, waardoor minder snel beschadigingen op kunnen treden.

De CAT S41 wordt aangedreven door een 2,3 GHz octa-core processor van MediaTek en beschikt over 3 GB werkgeheugen. Qua opslagcapaciteit is de CAT S41 voorzien van 32 GB aan interne opslagcapaciteit en beschikt daarnaast over een Micro SD geheugenkaartslot.Op cameragebied is de CAT S41 uitgevoerd met een 13-megapixelcamera aan de achterzijde en een 8-megapixel frontcamera.

De CAT S41 is niet alleen robuust en krachtig om te zien en om te voelen, maar ook qua uithoudignsvermogen 'extreem' te noemen. De CAT S41 is namelijk voorzien van een extreem krachtige accu van 5.000 mAh, bijna het dubbele van wat momenteel gemiddeld is voor smartphones met dit beeldschermformaat. De CAT S41 draait direct uit de doos op Android 7.0 Nougat.

Prijs en beschikbaarheid

De CAT S41 is vanaf deze week verkrijgbaar in Nederland en heeft een verkoopadviesprijs van 449 euro. Meer informatie en alle specificaties van de CAT S41 zijn verzameld op onze uitgebreide CAT S41 overzichtspagina.
 
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie