OnePlus 5 bijna uitverkocht vanwege komst opvolger?

OnePlus 5 bijna uitverkocht vanwege komst opvolger?

10-10-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Toestellen


Het valt op dat bepaalde kleuren van de OnePlus 5 al enige tijd niet meer leverbaar zijn. Internationaal wordt gespeculeerd dat OnePlus mogelijk met een opvolger gaat komen en daarom de laatste voorraad OnePlus 5 toestellen aan het verkopen is.

De OnePlus 5 is nog niet zo heel lang op de markt. Het toestel werd in juni gepresenteerd en uitgebracht. Toch heeft het er alle schijn van dat OnePlus binnenkort gaat stoppen met de verkoop van de OnePlus 5. Enkele kleurstellingen van het toestel zijn zelfs al niet meer leverbaar. Of deze nog terug op voorraad zullen komen is niet duidelijk.

Het feit dat bepaalde kleuren van de OnePlus 5 niet meer leverbaar zijn, wordt door het geruchtencircuit uitgelegd als een signaal dat er mogelijk een opvolger op komst is. Vorig jaar presenteerde OnePlus in november de OnePlus 3T als 'upgrade' voor de OnePlus 3 die een half jaar eerder werd uitgebracht. Het zou kunnen zijn dat OnePlus dit jaar ook weer een OnePlus 5T zou willen gaan uitbrengen.

OnePlus 5T of OnePlus 6?

Vorige week doken berichten op dat OnePlus van plan zou zijn om de OnePlus 6 al begin 2018 te presenteren, in plaats van te wachten tot juni. Dat moment is echter nog minimaal drie maanden weg, wat daarmee geen logische verklaring is voor een eventuele uitverkoop van de resterende voorraad OnePlus 5 toestellen die mogelijk op dit moment plaatsvindt.

De komst van een OnePlus 5T lijkt het meest logisch te zijn, maar dan is een introductie van de OnePlus 6 begin 2018 minder loigsch. Mocht OnePlus er toch voor kiezen de OnePlus 6 te gaan introduceren, dan is deze introductie niet voor begin 2018 te verwachten, maar is dat wel een heel duidelijk signaal dat OnePlus voortaan halfjaarlijks met een nieuwe 'flagship killer' gaat komen.


Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie