Huawei Mate 10 heeft 6,2 inch beeldscherm en 20+23-megapixelcamera

10-10-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Wederom zijn nieuwe details uitgelekt over de aankomende Huawei Mate 10 die begin volgende week in München gepresenteerd zal gaan worden. Uit nieuwe informatie blijkt dat de Huawei Mate 10 over een 6,2 inch groot beeldscherm beschikt en is uitgevoerd met een dubbele camera die is opgebouwd uit een 20- en een 23-megapixelcamara.

Veel details van de Huawei Mate 10 zijn afgelopen weken en maanden al uitgelekt of door Huawei zelf al verklapt. Er is nu een foto opgedoken van Chinees promotiemateriaal dat al aanwezig is in een winkel in China waarop nog onbekende details staan over de Huawei Mate 10.

Nieuwe details over Huawei Mate 10 lekken uit via promotiemateriaal in Chinese winkel
Nieuwe details over Huawei Mate 10 lekken uit via promotiemateriaal in Chinese winkel

Het promotiemateriaal onthult dat de Huawei Mate 10 een 6,2 inch groot beeldscherm heeft. Dat is groter dan verwacht. Eerder werd nog aangenomen dat de Huawei Mate 10 een 5,9 of 6 inch groot beeldscherm zou hebben. Volgens het promotiemateriaal heeft het beeldscherm een resolutie van 2.160 x 1.080, wat een indicatie voor een randloos beeldscherm is. Tot op heden werd gesuggereerd dat alleen de Huawei Mate 10 Pro over zo'n beeldscherm zou beschikken.

Camera krijgt flinke upgrade

Een ander interessant detail dat nu ook is uitgelekt geeft een betere indruk van de camera. Al lange tijd is bekend dat de Huawei Mate 10 over een dubbele camera beschikt. Tot op heden was echter nog niet duidelijk met welke componenten deze camera is opgebouwd. Uit het promotiemateriaal blijkt dat het om een 20- en een 23-megapixel camerasensor gaat, een flinke upgrade ten opzichte van de 12- en 20-megapixelcamera in de Huawei Mate 9.

Andere details die op de poster worden genoemd waren al bekend, waaronder de Kirin 970 processor en de 4.000 mAh accu. De Huawei Mate 10 wordt aankomende maandag, 16 oktober, in München gepresenteerd. Naast de Huawei Mate 10 wordt ook de introductie van de goedkopere Huawei Mate 10 Lite en de duurdere Huawei Mate 10 Pro verwacht.

Bron
 
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie