Supermarktketen Aldi komt met mooie aanbieding rondom Sony Xperia L1

19-10-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Vanaf woensdag 25 oktober is de Sony Xperia L1 op beperkte schaal verkrijgbaar bij supermarktketen Aldi. Het toestel komt voor 159 euro in de schappen te liggen.

Supermarktketen Aldi gaat op woensdag 25 oktober voor het eerst een smartphone van Sony verkopen. Op 25 oktober is namelijk de Sony Xperia L1 verkrijgbaar bij Aldi voor 159 euro, 40 euro goedkoper dan de oorspronkelijke verkoopadviesprijs van het toestel.

Sony Xperia L1
Sony Xperia L1

De Sony Xperia L1 biedt een uitstekende verhouding tussen prijs, kwaliteit, functionaliteit en vormgeving. Het toestel is uitgerust met een behoorlijk groot beeldscherm van 5,5 inch met een 720p HD beeldschermresolutie. Het design van de smartphone is duidelijk herkenbaar als een design van Sony, met rechte lijnen en strakke hoeken.

De Sony Xperia L1 wordt aangedreven door een 1,4 GHz quad-core processor van MediaTek en heeft daarbij 2 GB werkgeheugen en 16 GB aan interne opslagcapaciteit. Uiteraard is ook een Micro SD kaartslot aanwezig zodat de interne opslagcapaciteit verder uitgebreid kan worden.

Op cameragebied laat Sony zien waar het bedrijf goed in is. Ondanks de scherpe prijs van deze smartphone is de Xperia L1 voorzien van een hoogwaardige 13-megapixelcamera aan de achterzijde. Aan de voorzijde is daarnaast een 5-megapixel frontcamera aanwezig.

Liefhebbers van het Android besturingssysteem kunnen met de Sony Xperia L1 hun hartje ophalen aan het recente Android 7.0 Nougat.

Prijs en beschikbaarheid

De Sony Xperia L1 ligt op 25 oktober in de schappen bij Aldi voor 159 euro. Meer informatie en alle specificaties van de Sony Xperia L1 zijn verzameld op onze uitgebreide Sony Xperia L1 overzichtspagina.
 
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie