Eelco Blok - CEO van KPN - treedt in april 2018 af

Eelco Blok - CEO van KPN - treedt in april 2018 af

20-10-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Connectiviteit , Diensten , Netwerk


KPN heeft vandaag bekend gemaakt dat de huidige bestuursvoorzitter Eelco Blok zijn rol als CEO in april 2018 gaat overdragen aan Maximo Ibarra.

Eelco Blok is sinds 2011 CEO van KPN en zal aan het einde van zijn tweede termijn als CEO en voorzitter van de Raad van Bestuur tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 18 april 2018 zijn functie bij KPN gaan neerleggen. KPN is voornemensom Maximo Ibarra (48) te benoemen tot de volgende CEO en Voorzitter van de Raad van Bestuur van KPN.

Volgens KPN is Maximo Ibarra een dynamische leider met een bewezen trackrecord in de telecomsector en een echte klantenman. Als CEO van Wind in Italië heeft hij succesvol leiding gegeven aan de fusie van Wind en H3G waarmee met Wind Tre een toonaangevende geïntegreerde aanbieder van mobiele en vaste diensten in de Italiaanse markt ontstond.

Eelco Blok, CEO van KPN: “Na 7 jaar als CEO en vele jaren bij KPN is het nu tijd voor verandering. Ik ben er trots op dat KPN een modern bedrijf is geworden, gericht op waarde creatie voor alle belanghebbenden, met de klant als centraal uitgangspunt voor alles. Samen met zeer veel toegewijde collega’s bij KPN zijn we er in geslaagd om, in een uitdagende tijd voor de sector, het bedrijf sterker, flexibeler en een voortrekker op het gebied van duurzaamheid te maken.
 
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie