WhatsApp activeert mogelijkheid om berichten terug te trekken voor iedereen

WhatsApp activeert mogelijkheid om berichten terug te trekken voor iedereen

01-11-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Messaging


Het is nu voor alle gebruikers van Whatsapp mogelijk om reeds verzonden berichten terug te trekken. Het terugtrekken van een bericht is mogelijk binnen 7 minuten nadat een bericht is verzonden.

Al maanden wordt gesproken over een nieuwe functie in WhatsApp waarmee het mogelijk is om reeds verzonden berichten terug te trekken zodat deze niet gelezen kunnen worden door de ontvanger. Na een testperiode van iets meer dan een maand was WhatsApp vorige week al begonnen met de daadwerkelijke uitrol van deze veel gevraagde functie. Vanaf nu is de functie voor iedereen beschikbaar.

Dankzij de nieuwe functie is het mogelijk om verzonden berichten terug te trekken. Het komt zeer regelmatig voor dat mensen een bericht per ongeluk naar de verkeerde persoon versturen. In sommige gevallen kan dit in zeer vervelende situaties resulteren. Het terugtrekken van een verzonden bericht is mogelijk binnen 7 minuten na het versturen ervan.

Ontvanger ziet dat bericht is verwijderd door verzender

Wanneer een verzonden bericht wordt verwijderd of wordt teruggetrokken ziet degene die het bericht oorspronkelijk heeft ontvangen wel een notificatie dat het bericht door de verzender is verwijderd. Op die manier is wel duidelijk dat er oorspronkelijk een bericht is verstuurd, maar die achteraf is teruggetrokken.
 
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie