'OnePlus 5T krijgt hetzelfde prijskaartje als de OnePlus 5'

'OnePlus 5T krijgt hetzelfde prijskaartje als de OnePlus 5'

08-11-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Toestellen


Met de komst van iedere nieuwe smartphone van OnePlus is de verkoopprijs van de toestellen iets omhoog gegaan. In het geruchtencircuit wordt nu beweerd dat de OnePlus 5T geen hogere verkoopprijs gaat krijgen.

Volgens vertrouwelijke documenten die ingezien zouden zijn door het Britse TechRadar, blijkt dat de OnePlus 5T dezelfde verkoopprijs gaat krijgen als de OnePlus 5. Al tijdens de introductie van de OnePlus 5 was er kritiek op OnePlus aangezien de verkoopprijs van het toestel steeds minder interessant werd. Met ieder nieuw OnePlus model is de verkoopprijs tot nu toe namelijk omhoog gegaan.

De allereerste smartphone van OnePlus, de OnePlus One, is mede door slimme marketing en een goed prijskaartje een behoorlijk succes geworden. OnePlus bood met de OnePlus One een smartphone met specificaties van een flagship smartphone tegen een prijs die de helft lager lag dan vergelijkbare toestellen.

Prijsverschil steeds kleiner

De OnePlus 5 was nog steeds goedkoper dan de flagship smartphones van Samsung, LG en HTC, maar het prijsverschil werd wel steeds kleiner. Als de informatie klopt krijgt de OnePlus 5T daarom nu dezelfde verkoopprijs als de OnePlus 5 eerder dit jaar. Dat zou betekenen dat het 64 GB model 499 euro gaat kosten en het 128 GB model 559 euro.

Volgens TechRadar wijzen de documenten er verder op dat OnePlus qua modellen geen andere keuzes zal maken als bij de OnePlus 5. De OnePlus 5T was beschikbaar in een 64 en een 128 GB uitvoering. Niets wijst erop dat de OnePlus 5T ook in een 256 GB uitvoering zal verschijnen.

Aankondiging OnePlus 5T

OnePlus heeft zelf al bekend gemaakt dat de OnePlus 5T volgende week, op 16 november, gepresenteerd zal gaan worden. Het toestel is vanaf 21 november te koop, zo heeft OnePlus beloofd.
 
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie