Beeldscherm Apple iPhone X 'bevriest' een paar seconden bij koud weer

10-11-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Sommige Apple iPhone X toestellen blijken 'bevriezingsverschijnselen' te vertonen in het beeldscherm op het moment dat gebruikers met het toestel van een warme in een koude omgeving stappen. Apple heeft reeds beloofd met een softwarematige oplossing te komen.

Een aantal gebruikers van de Apple iPhone X melden op Reddit dat het beeldscherm van hun toestel tijdelijk niet reageert op het moment dat de temperatuur rondom het toestel snel daalt, bijvoorbeeld wanneer van binnen naar buiten wordt gegaan. Het beeldscherm moet blijkaar 'acclimatiseren' aan de lagere temperatuur en reageert daardoor niet direct op aanrakingen.

Apple iPhone X
Apple iPhone X

Apple heeft laten doorschemeren bekend te zijn met het probleem, maar geeft geen verdere details over de oorzaak of oorsprong ervan. Wel heeft Apple aangekondigd dat er een update zal verschijnen die het probleem zal oplossing. Dit suggereert dat de problemen softwarematig van aard zijn. Wanneer de update zal verschijnen is nog niet bekend, maar laat doorgaans niet lang op zich wachten.
 

 Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie