Samsung onthult Samsung Galaxy S8 in 'Burgundy Red' kleurstelling

28-11-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Samsung heeft passend bij de tijd van het jaar de Samsung Galaxy S8 in een zesde kleurstelling gepresenteerd. De Samsung Galaxy S8 in de nieuwe sfeervolle rode kleur, door Samsung 'Burgundy Red' genoemd, maakt haar entree nu op de Zuid Koreaanse markt en mogelijk later ook in de rest van de wereld.

Samsung heeft in Zuid Korea een vierde kleuruitvoering voor de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ gepresenteerd. De Samsung Galaxy S8 is in Zuid Korea voortaan ook verkrijgbaar in de nieuwe kleur 'Burgundy Red'. De sfeervolle rode kleur van het toestel past bij het herfst- en winterseizoen, zo blijkt ook uit de afbeeldingen die Samsung van het toestel heeft gepubliceerd.

Samsung Galaxy S8 in de nieuwe kleur Burgundy Red
Samsung Galaxy S8 in de nieuwe kleur Burgundy Red

Vooralsnog is de rode uitvoering van de Samsung Galaxy S8 enkel nog in Zuid Korea gepresenteerd, maar het ligt in de lijn der verwachtingen dat deze kleur op een later tijdstip ook in Europa uitgebracht zal gaan worden.

Met de nieuwe kleurstelling biedt Samsung de Galaxy S8 momenteel in zes kleuren: zwart, grijs, zilver, blauw, roze en de nieuwe kleur rood. Oorspronkelijk werd de Samsung Galaxy S8 in het zwart, grijs, zilver en blauw gepresenteerd. In september kwam daar de kleur roze bij.

Het toevoegen van extra kleuren is al jaren een goede methode gebleken om de populariteit van een toestel verder op te rekken. Samsung past deze strategie dan ook al jaren toe op nagenoeg alle belangrijke toestellen. Ook voorgangers van de Samsung Galaxy S8 verschenen op latere momenten in nieuwe kleuren.

Meer informatie over- en alle specificaties van de Samsung Galaxy S8 zijn verzameld op onze uitgebreide Samsung Galaxy S8 overzichtspagina.
 

 Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie