Apple brengt iOS 11.1.1 update uit met oplossing voor Siri- en tekstcorrectiebug

Apple brengt iOS 11.1.1 update uit met oplossing voor Siri- en tekstcorrectiebug

10-11-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Toestellen


Slechts een week nadat iOS 11.1 verscheen, heeft Apple alweer een nieuwe iOS update uitgebracht met probleemoplossingen. Nadat iOS 11.1 verscheen doken diverse problemen op die zich eerder nog niet hadden voorgedaan.

Apple heeft sinds het verschijnen van iOS 11 in september al vele kleinere en grotere updates uitgebracht. Kleinere updates werden gebruikt voor het oplossen van diverse problemen, grotere updates om ook nieuwe functionaliteit toe te voegen, zoals in het vorige week verschenen iOS 11.1.

Na het verschijnen van iedere update, lijken er wel weer nieuwe problemen op te duiken. Nadat iOS 11.1 verscheen doken er klachten op dat spraakassistent Siri stopte met werken en hadden vooral Engelstalige gebruikers van iPhones en iPads problemen met het typen van de letter 'I'. Deze werd vervelend genoeg heel de tijd door de tekstcorrectie gewijzigd in een andere letter.

Deze problemen heeft Apple nu opgelost met de jongste update met het versienummer 'iOS 11.1.1'. Deze update bevat geen nieuwe functionaliteit en enkel oplossingen voor problemen en bugs. De update is sinds gisteren avond beschikbaar voor alle onderstaande 'iDevices'.

iPhones:

iPads:

iPod Touch:

Zesde generatie Apple iPad Touch
 
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie