Google Pixel 2 XL opnieuw geplaagd door beeldschermproblemen

Google Pixel 2 XL opnieuw geplaagd door beeldschermproblemen

13-11-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Toestellen


Opnieuw zijn problemen opgedoken met het beeldscherm van de Google Pixel 2 XL. Ditmaal wordt er melding gemaakt van problemen met de aanraakgevoeligheid van het beeldscherm.

Steeds meer gebruikers van de Google Pixel 2 XL klagen over een slecht reagerend touchscreen. Vooral aan de randen van het beeldscherm van het toestel reageert het beeldscherm slecht op aanraking.

Google heeft bevestigd op de hoogte te zijn van de problemen en bevestigt ook het bestaan van de problemen. Het bedrijf zegt aan het werk te zijn om de problemen uiteindelijk op te lossen.

De uitspraken van Google suggereren dat de problemen softwarematig van aard zijn en derhalve middels een software update opgelost kunnen worden.

Het is niet de eerste keer dat de Google Pixel 2 XL geplaagd wordt door beeldschermproblemen. Eerder had het toestel last van 'inbrandproblemen', waarbij elementen die permanent in beeld staan, bijvoorbeeld de navigatietoetsen of het accu-symbool, na verloop van tijd in het beeldscherm 'inbrandde'. Ook werden kleuren op bepaalde delen van het beeldscherm niet goed weergegeven. Voor deze problemen heeft Google onlangs al een software update uitgebracht.
 
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie