Duitse website laat 'per ongeluk' OnePlus 5T volledig uitlekken

13-11-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Via een Duitse website zijn de eerste foto's en alle specificaties van de nieuwe OnePlus 5T uitgelekt. De OnePlus 5T wordt aanstaande donderdag gepresenteerd.

De Duitstalige versie van ZDnet heeft afgelopen weekend de OnePlus 5T 'per ongeluk' laten uitlekken. De website publiceerde diverse eigen foto's en specificatie overzichten van de OnePlus 5T. Korte tijd later werden de materialen weer offline gehaald, maar waren toen al door internationale media opgepikt.

OnePlus 5T
OnePlus 5T

De uitgelekte specificaties bevestigen eigenlijk wat al bekend was. De OnePlus 5T krijgt een 6 inch groot AMOLED beeldscherm met een 18:9 beeldschermverhouding en een Full HD+ beeldschermresolutie (1.080 x 2.160 pixels). Daarbij wordt het toestel aangedreven door de Qualcomm Snapdragon 835 processor, de snelste smartphone processor van dit moment. Het toestel komt beschikbaar in een uitvoering met 6 GB werkgeheugen en 64 GB interne opslagcapaciteit en een duurdere uitvoering met 8 GB werkgeheugen en 128 GB interne opslagcapaciteit.

Dubbele camera

Verder bevestigen de documenten dat de Oneplus 5T beschikt over een dubbele camera aan de achterzijde, opgebouwd uit een 20- en een 16-megapixelcamera. Aan de voorzijde heeft het toestel een 16-megapixelcamera.

Opmerkelijk is het detail dat de OnePlus 5T bij introductie nog zal draaien op Android 7.1.1 Nougat in plaats van het nieuwste Android 8.0 Oreo besturingssysteem. Tot slot is bekend dat de OnePlus 5T over een 3.300 mAh accu zal beschikken.

De OnePlus 5T wordt aanstaande donderdag, 16 november, in New York officieel gepresenteerd.
 
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie