Gebruikers melden steeds meer ongemakken met dure Apple iPhone X

13-11-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Wie voor 1.159 of zelfs 1.329 euro een nieuwe Apple iPhone X aanschaft, verwacht voor deze prijs een toestel te krijgen die volledig probleemloos werkt. Toch blijken steeds meer kinderziektes op te duiken in de iPhone X.

De Apple iPhone X is iets meer dan een week op de markt. Gebruikers van het eerste uur melden steeds meer problemen met het toestel. Vorige week werd al bekend dat het touchscreen van de iPhone X korte tijd niet functioneert wanneer de temperatuur rondom het toestel plots flink naar beneden gaat, bijvoorbeeld wanneer mensen van binnen naar buiten gaan.

Apple iPhone X
Apple iPhone X

In de afgelopen dagen zijn steeds meer problemen gemeld. Diverse gebruikers melden dat er een groene lijn zichtbaar is in het beeldscherm.

Krakende luidspreker

De meeste klachten die momenteel worden gedaan zijn over de luidspreker van de iPhone X. Op maximaal volume zou de speaker waar normaal gesproken ook het geluid van telefoongesprekken uitkomt erg kraken. Dit probleem lijkt op het probleem bij de Apple iPhone 8. Ook bij dit toestel werden krakende luidsprekers gemeld, met dit verschil dat de luidspreker bij de iPhone 8 op alle volumestanden zou kraken. Bij de Apple iPhone X is dit enkel op het maximale volume.

De meeste gemelde problemen lijken softwarematig door Apple opgelost te kunnen worden, dus is het weer wachten op de volgende iOS update.
 

 Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie