'Apple komt in 2018 met drie opvolgers voor Apple iPhone X'

'Apple komt in 2018 met drie opvolgers voor Apple iPhone X'

14-11-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Toestellen


De doorgaans zeer goed geïnformeerde analist Ming Chi Kuo stelt op basis van zijn bronnen in de productieketen van Apple dat Apple in 2018 drie opvolgers voor de huidige Apple iPhone X gaat uitbrengen.

De drie toestellen die Apple in 2018 gaat uitbrengen krijgen alle drie een vergelijkbare vormgeving zoals de Apple iPhone X. Ondanks dat de berichten in een zeer vroeg stadium naar buiten zijn gekomen, is er een hoge mate van vertrouwen in deze stellingen aangezien analist Ming Chi Kuo in het verleden vele malen heeft bewezen over zeer accurate en correcte informatie te beschikken.

Het kleinste model iPhone dat Apple in 2018 gaat uitbrengen is de daadwerkelijke opvolger voor de huidige iPhone X. Dit toestel zal - net als de iPhone X nu, een 5,8 inch groot randloos OLED beeldscherm krijgen. Daarnaast komt een soort 'iPhone X Plus' model met een randloos OLED beeldscherm van maar liefst 6,5 inch. Een derde toestel wordt letterlijk een 'tussenmodel' en krijgt een normaal LCD beeldscherm van 6,1 inch. Dit zou het goedkoopste model moeten gaan worden met verkoopprijzen rond de 649 en 749 dollar.

Als de informatie van Kuo klopt, brengt Apple vanaf volgend jaar geen toestellen meer uit met de vormgeving van de huidige iPhone 8 en iPhone 8 Plus en schakelt volledig over op randloze beeldschermen. Verdere details over de drie opvolgers voor de Apple iPhone X zijn er nog niet.

Via
 

 Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie