HTC U11 Life onderweg naar Nederlandse winkels

14-11-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


HTC is begonnen met de distributie van de nieuwe HTC U11 Life smartphone in Nederland. De nieuwe smartphone ligt vanaf deze week in Nederland in de winkels.

De HTC U11 Life deelt de vormgeving van de HTC U11 en de nieuwe HTC U11+, maar is dankzij een slimme keuze op het gebied van specificaties een stuk vriendelijker qua prijs. De HTC U11 Life gaat 349 euro kosten en ligt vanaf deze week in Nederland in de winkels.

HTC U11 Life
HTC U11 Life

De HTC U11 Life heeft een - naar huidige maatstaven - gemiddeld beeldschermformaat van 5,2 inch met een Full HD beeldschermresolutie. Het toestel wordt aangedreven door de Qualcomm Snapdragon 630 octa-core processor en heeft 3 GB werkgeheugen en 32 GB aan interne opslagcapaciteit. Op cameragebied is de HTC U11 Life zowel aan de voor- als aan de achterzijde voorzien van een 16-megapixelcamera.

Bijzonder detail aan de HTC U11 Life is dat het toestel draait op Android One, een speciale versie van Android gericht op betaalbare smartphones. Dankzij Android One zal de HTC U11 Life tot twee jaar na introductie updates blijven ontvangen naar alle nieuwe versies van Android die gaan verschijnen en gedurende drie jaar beveiligingsupdates blijven ontvangen. Bij release zal de HTC U11 Life draaien op een op Android 8.0 Oreo gebaseerde versie van Android One.

De HTC U11 Life ligt vanaf deze week in Nederland in de winkels en heeft een losse verkoopadviesprijs van 349 euro. Meer informatie over- en alle specificaties van de HTC U11 Life zijn verzameld op onze uitgebreide HTC U11 Life overzichtspagina
 

 Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie


Gerelateerd Nieuws