Robin Mobile biedt vanaf 15 januari 4G bij alle abonnementen

Robin Mobile biedt vanaf 15 januari 4G bij alle abonnementen

16-11-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Connectiviteit , Diensten , Netwerk


'Onbeperkt provider' Robin Mobile heeft in een mailing aan klanten bekend gemaakt dat vanaf 15 januari met alle abonnementen gebruik gemaakt kan worden van het 4G netwerk van KPN. Klanten met de goedkoopste abonnementen konden tot op heden nog geen gebruik maken van het 4G netwerk.

Robin Mobile biedt al sinds 2013 abonnementen waarmee klanten onbeperkt kunnen bellen, sms'en en mobiel internetten. De diverse abonnementen die de provider aanbiedt worden gedifferentieerd op snelheid. Hoe duurder het abonnement, hoe sneller de mobiele dataverbinding is. Robin Mobile maakt gebruik van het mobiele netwerk van KPN.

Sinds enige tijd beschikken de duurste abonnementen van Robin Mobile over de mogelijkheid om gebruik te maken van het 4G netwerk van KPN. Dit heeft als voordeel dat klanten een betere dekking en hogere up- en downloadsnelheden kunnen ervaren.

4G bij alle abonnementen

In een mailing aan klanten heeft Robin Mobile bekend gemaakt dat vanaf 15 januari álle klanten gebruik kunnen gaan maken van het 4G netwerk van KPN, dus ook klanten met een goedkoper abonnement. Daarbij worden de maximale snelheden van de kleinste particuliere abonnementen ook iets verhoogd en worden de tarieven voor de twee kleinste zakelijke abonnementen iets verlaagd.

Robin Mobile biedt voor particulieren vier abonnementen variërend in prijs tussen de 19,95 en 39,95 euro per maand waarmee klanten onbeperkt kunnen bellen, sms'en en mobiel kunnen internetten met snelheden van 2 tot 25 Mbit/s. Voor zakelijke klanten biedt Robin Mobile drie vergelijkbare abonnementen variërend in prijs tussen de 24,95 en 32,95 euro (exclusief BTW) met onbeperkt bellen, sms'en en mobiel internetten met snelheden van 4 tot 25 Mbit/s.

Hogere downloadsnelheden

Vanaf 15 januari krijgen de twee goedkoopste particuliere abonnementen de beschikking over hogere downloadsnelheden. Het kleinste 'Junior' abonnement gaat in snelheid omhoog van 2 naar 4 Mbit/s het 'Gewoon Snel' abonnement gaat in snelheid omhoog van 4 naar 8,2 Mbit/s. Daarmee brengt Robin Mobile de internetsnelheden van particuliere abonnementen in lijn met de internetsnelheden van zakelijke abonnementen.

Prijsverlaging zakelijke abonnementen

De twee goedkoopste zakelijke abonnementen gaan per 15 januari in prijs omlaag. Het 'Klein Zakelijke' abonnement van Robin Mobile gaat per 15 januari in prijs omlaag van 24,95 naar 16,95 euro (exclusief BTW), het 'Zakelijke' abonnement van Robin Mobile gaat in prijs omlaag van 27,95 naar 24,95 euro per maand (exclusief BTW).

Voor zowel nieuwe- als bestaande klanten

De 4G toegang de goedkoopste abonnementen, snellere internetverbindingen voor particuliere abonnementen en lagere maandtarieven voor de zakelijke abonnementen zullen vanaf 15 januari gaan gelden voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Bestaande klanten hoeven niets te doen om gebruik te maken van deze nieuwe gunstigere voorwaarden.
 

 Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie