Levertijden Apple iPhone X nemen af

17-11-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


De levertijd van de nieuwe Apple iPhone X is teruggelopen naar 'slechts' twee tot drie weken. Toen het toestel begin deze maand in de verkoop ging, liep de levertijd al snel op naar vier tot vijf weken.

Apple krijgt steeds meer productiecapaciteit voor de Apple iPhone X en het aantal toestellen dat van de band af loopt groeit nog steeds. Doordat de eerste verkooprush nu voorbij is, begint de levertijd van de Apple iPhone X af te nemen.

Apple iPhone X
Apple iPhone X

De meeste mensen die de Apple iPhone X vroeg in de voorverkoop hebben gekocht, hebben het toestel ondertussen al in bezit. Ook mensen die op de eerste verkoopdag van de Apple iPhone X op 3 november jl. bij een Apple Store in de rij hebben gestaan of een toestel hadden gereserveerd, hebben het toestel ondertussen in bezit.

Mensen die niet in de rij hebben gestaan, het toestel niet hebben gekocht in de voorverkoop of niet hebben gereserveerd bij een Apple Store hebben te maken gekregen met een behoorlijke levertijd. Al op de dag dat de Apple iPhone X in de verkoop is gegaan liep de levertijd op naar vier tot vijf weken.

Ondertussen is de eerste piek in de vraag naar de iPhone X voorbij en kan Apple met haar productiecapaciteit enigszins inlopen op de vraag. Daardoor is de levertijd van de Apple iPhone X nu teruggelopen naar twee tot drie weken. Dat betekent dat iedereen die het toestel nu besteld de iPhone X waarschijnlijk eind deze maand of begin december in huis heeft.
 

 Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie