iOS 11.1.2 update verhelpt touchscreen probleem Apple iPhone X

iOS 11.1.2 update verhelpt touchscreen probleem Apple iPhone X

20-11-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Toestellen


Sinds de het moment dat iOS 11 is verschenen, heeft Apple bijna wekelijks een nieuwe update uitgebracht voor het besturingssysteem dat draait op onder andere draait op iPhones, iPads en iPod Touch muziekspelers. Met de jongste iOS 11.1.2 update verhelpt Apple touchscreen problemen van de iPhone X.

De Apple iPhone X is sinds begin deze maand verkrijgbaar. Gebruikers van het eerste uur rapporteerde problemen met het touchscreen op het moment dat de temperatuur rondom het toestel snel naar beneden gaat, bijvoorbeeld wanneer iemand van binnen naar buiten gaat.

Door de temerpatuursverschillen bleek het touchscreen van de iPhone X tijdelijk niet te reageren op aanraking. Zodra het beeldscherm weer was 'geacclimatiseerd' functioneerde het weer.

Oplossing zit in iOS 11.1.2

Apple is nu begonnen met het oplossen van dit probleem. Apple heeft een nieuwe update voor het iOS besturingssysteem vrijgegeven waarin een oplossing zit voor de touchscreenproblemen van de iPhone X bij lage temperaturen.

Apple bericht iOS 11 midden september uit. Sindsdien zijn er al bijna wekelijks nieuwe updates verschenen met probleemoplossingen. Telkens lijken er weer nieuwe bugs en problemen op te duiken. Ondertussen zitten we al bij versienummer 11.1.2 en is dit al de zesde update sinds iOS 11 is verschenen.
 

 Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie
Nu verkrijgbaar

15-10-2018
CAT B35
01-10-2018
Sony Xperia XZ3