Huawei Mate 10 Pro arriveert in eerste Nederlandse winkels

20-11-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Het nieuwe paradepaardje van Huawei, de onlangs gepresenteerde Huawei Mate 10 Pro, arriveert vanaf deze week in de eerste Nederlandse winkels. De Huawei Mate 10 Pro is de meest uitgebreide smartphone van Huawei tot nu toe en heeft een verkoopadviesprijs van 799 euro.

De Huawei Mate 10 Pro is de meest uitgebreide smartphone die Huawei tot nu toe heeft gepresenteerd, Zoals eerder al door Huawei aangekondigd komt de nieuwe Huawei Mate 10 Pro deze week uit voor een verkoopadviesprijs van 799 euro.

Huawei Mate 10 Pro
Huawei Mate 10 Pro

De Huawei Mate 10 Pro is de meest uitgebreide smartphone die Huawei tot op heden heeft gepresenteerd. Het toestel heeft een zogenaamd 'Full Vision' OLED beeldscherm van 6 inch. Het beeldscherm kan middels een stylus bediend worden, een concept die we ook kennen van bijvoorbeeld de Samsung Galaxy Note 8.

De Huawei Mate 10 Pro wordt aangedreven door de Kirin 970 processor, de eerste 10 nanometer processor van Huawei. Daarbij heeft het toestel 128 GB opslagcapaciteit en maar liefst 6 GB aan werkgeheugen.

Op cameragebied is de Huawei Mate 10 Pro uitgevoerd met een verbeterde dubbele camera opgebouwd uit een 12-megapixel kleurencamera en een 20-megapixel monochrome camera. Beide camerasensoren zijn voorzien van lenzen van Leica AG. Aan de voorzijde heeft de Huawei Mate 10 Pro een 8-megapixelcamera.

De Huawei Mate 10 Pro is verder uitgevoerd met een zeer krachtige accu van 4.000 mAh en is geheel stof- en waterdicht (IP67 gecertificeerd). Het toestel draait direct uit de doos op Android 8.0 Oreo. Meer informatie en alle specificaties van de Huawei Mate 10 Pro zijn verzameld op onze uitgebreide Huawei Mate 10 Pro overzichtspagina.
 

 Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie