'Huawei P11 krijgt 40-megapixel triple-camera'

06-12-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Alle grote smartphone fabrikanten zijn momenteel in het diepste geheim bezig met het afronden van hun flagship smartphones voor 2018. Huawei komt in 2018 hoogstwaarschijnlijk met een opvolger voor de Huawei P11 en uit uitgelekt promotie-materiaal legt Huawei nóg sterker de focus op de camera dan voorheen.

Een medewerker van een reclamebureau dat werkt voor Huawei heeft details van een opdracht van Huawei toegevoegd aan het openbare portfolio. De reclamestudio heeft een campagne ontwikkeld rondom de verwachte nieuwe Huawei P11 die hoogstwaarschijnlijk in het eerste kwartaal van 2018 gepresenteerd zal gaan worden, zo meldt tech-insider Evan Blass.

Campagne materiaal Huawei P11 ligt vroegtijdig op straat
Campagne materiaal Huawei P11 ligt vroegtijdig op straat

De campagne onthult al diverse bijzondere details over de Huawei P11. Zo wordt in de campagne gesproken over een driedubbele camera aan de acherzijde van het toestel met een (totale?) resolutie van 40-megapixel en 5x 'hybride zoom'. Verder zou het toestel aan de voorzijde beschikken over een 24-megapixelcamera voor selfies.

Uit het materiaal voor de campagne blijkt dat ook in 2018 de samenwerking tussen Huawei en camera-fabrikant Leica wordt voortgezet. De Huawei P11 wordt de derde generatie uit de Huawei P-serie die voorzien zal zijn van camera's met lenzen van Leica AG.

Verwacht wordt dat de Huawei P11 qua specificaties veel overeenkomsten zal hebben met de Huawei Mate 10 Pro die onlangs is gepresenteerd en sinds kort verkrijgbaar is. Zo zal het toestel mogelijk ook een randloos beeldscherm gaan krijgen en lijkt het vast te staan dat de smartphone aangedreven wordt door de gloednieuwe Kirin 970 processor.
 
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie