59 procent van alle 'iDevices' draait al op iOS 11

59 procent van alle 'iDevices' draait al op iOS 11

06-12-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Toestellen


Uit nieuwe cijfers van Apple blijkt dat al 59 procent van alle zogenaamde 'iDevices', oftewel iPhones, iPads en iPod Touch muziekspelers, draait op iOS 11 en daarmee - op dit moment - geheel up-to-date is.

Uit de jongste cijfers van Apple blijkt dat al 59 procent van alle zogenaamde 'iDevices' (Apple iPhones, iPads of iPod Touch muziekspelers) draait op iOS 11. Dat aandeel heeft iOS 11 in iets meer dan twee maanden tijd weten te bereiken. iOS 11 werd namelijk op 19 september door Apple uitgebracht. iOS 11 is de nieuwste versie van het iOS besturingssysteem

Op 33 procent van alle iDevices is nu nog iOS 10 te vinden en iOS 9 of lager is nog op 8 procent van alle iDevices te vinden. De cijfers van Apple zijn behoorlijk pessimistischer dan de cijfers van onafhankelijk marktonderzoeker Mixpanel. Volgens Mixpanel draaide op het meetpunt van Apple (4 december) 73,6 procent van alle iDevices op iOS 11, gebaseerd op metingen middels advertenties die vertoond worden op smartphones. iOS 10 draaide volgens Mixpanel op 21,1 procent van alle iDevices en oudere versies van het iOS besturingssysteem zouden nog op 5,3 procent van alle iDevices te vinden zijn.

Compatibiliteit

iOS 11 is naar opgaaf van Apple geschikt voor alle smartphones, tablets en muziekspelers die draaien op een Apple A7 processor of hoger. Naar opgaaf van Apple kan iOS 11 op de volgende toestellen geïnstalleerd worden:

iPhones:

iPads:

iPod Touch:

  • Zesde generatie Apple iPad Touch

 

 Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie