'Derde generatie Pokémons binnen enkele dagen verwacht in Pokémon Go'

06-12-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Games


Het ziet er naar uit dat Niantic, de ontwikkelaar van de populaire smartphone game Pokémon Go, de derde generatie Pokémons op zeer korte termijn zal gaan 'loslaten' in het spel.

Al sinds de zomer is bekend dat Niantic bezig is met het treffen van voorbereidingen om de derde generatie Pokémons aan de populaire smartphone game Pokémon Go toe te voegen. Rondom Halloween zijn de eerste Pokémons uit de derde generatie verschenen in Pokémon Go: Sableye, Shuppet, Banette, Duskull en Dusclops.

Derde generatie Pokémons verschijnen waarschijnlijk spoedig in Pokémon Go
Derde generatie Pokémons verschijnen waarschijnlijk spoedig in Pokémon Go

Totaal komen 104 nieuwe Pokémons naar Pokémon Go. Wanneer de andere Pokémons in de game gaan verschijnen is tot nu toe nog niet door Niantic bekend gemaakt, maar een advertentie in de App Store van Apple suggereert dat de derde generatie Pokémons spoedig zullen gaan verschijnen.

In de App Store is een advertentie voor Pokémon Go van Niantic ontdekt waarop drie Pokémons uit de derde generatie te zien zijn. Vlak voor het Halloween-event in Pokémon Go lekte op dezelfde manier ook al een beeld uit wat details over de inhoud van het Halloween event onthulde. Liefhebbers van Pokémon Go denken - en hopen - dat de derde generatie Pokémons dus nog voor het eind van dit jaar zullen gaan verschijnen in de game.
 
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie