Fitbit Ionic interessanter door lading nieuwe apps

Fitbit Ionic interessanter door lading nieuwe apps

07-12-2017  |  admin  |  Toestellen


De Fitbit Ionic smartwatch heeft er tientallen nieuwe apps bij, met meer op komst. Fitbit heeft ook een samenwerking met Deezer, zodat bezitters van de smartwatch hun playlist kunnen downloaden voor offline luisteren. Deezer is per direct beschikbaar.

Fitbit komt met een grote update aan de Fitbit Ionic, de smartwatch van het merk dat vooral bekend is met fitness trackers. Dankzij verbeteringen aan het Fitbit OS platform zijn er tientallen betere en interessantere apps mogelijk op het kleine device. Een prominente naam daarbij is Deezer.

Fitbit heeft een wereldwijde overeenkomst met de muziekdienst Deezer. Opvallend daarbij is dat het niet nodig zal zijn om een smartphone bij de hand te hebben. Deezer gaat de mogelijkheid bieden om de muziek offline te beluisteren. De Fitbit Ionic beschikt over 2,5 GB aan interne opslag en dat is voldoende om je playlist te downloaden voor die workout. Dankzij Bluetooth kan de muziek gestreamd worden naar draadloze oortjes.

Meer developers voor Fitbit OS

Fitbit OS is het besturingssysteem, afgeleid van het OS voor de Pebble smartwatch. Fitbit heeft Pebble immers overgenomen. Via Fitbit Labs is het bedrijf aan de slag gegaan om app developers te interesseren. Dat heeft gezorgd voor gratis apps van Yelp, Clue, Nest, Flipboard en TripAdvisor. Er zijn andere apps op komst, zoals van Lyft en andere. Fitbit keert 15.000 dollar uit aan developers in haar allereerste #Made4Fitbit App Challenge. En meldt daarbij dat er al meer dan duizend developers zijn geregistreerd.

Inmiddels is er voor de Fitbit ionic keuze uit meer dan honderd verschillende wijzerplaten die zijn geoptimaliseerd voor het tonen van bepaalde data. Dat kan weer zijn, maar zeker ook informatie die op dat moment belangrijk is voor het sporten, zoals afstanden en tijden, hartslag en doelen. Zoals een goede activiteitenmeter betaamt, kan hij ook slaap registreren en andere vormen van inactiviteit.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie