Leen een corgi om samen Netflix te kijken

Leen een corgi om samen Netflix te kijken

07-12-2017  |  admin


De Britse mobiele operator Three heeft een opmerkelijke promotie bedacht: abonnees kunnen een corgi lenen als ze Netflix willen kijken. Het hondje is bedoeld voor fans van de serie The Crown, die op 8 december weer begint.

De Britse mobiele operator Three heeft een opmerkelijke promotie: abonnees kunnen een corgi lenen als ze Netflix willen kijken. Het hondje is bedoeld voor fans van de serie The Crown op Netflix.

De kleine hondensoort corgi heeft op de Britse eilanden een koninklijke status. Koningin Elizabeth II heeft er namelijk meerdere. Ook haar (inmiddels overleden) moeder was dol op corgi’s. Die verbintenis wordt door 3 UK gebruikt om Netflix te promoten. Op 8 december gaat namelijk het tweede seizoen in première van The Crown, een serie over de jonge jaren van Elizabeth II, sinds 1952 op de troon.

Die serie kan onbeperkt worden gekeken. Three UK biedt het Go Binge abonnement aan, waarbij een aantal streaming diensten onbeperkt kan worden gebruikt zonder dat het uit de bundel gaat. Bij dat rijtje diensten hoort ook Netflix, naast Deezer en Apple Music.

3 werkt samen met BorrowMyDoggy, een website waar je een ‘butler’ kan bestellen die je huisdier ophaalt om op hem te passen. 3 UK zegt er wel bij dat het aantal dieren beperkt is. De promotie loopt tussen 8 en 10 december en alleen in Londen, met een klein aantal dieren. Abonnees kunnen zich met een e-mailtje aanmelden voor de winactie.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie