KPN klanten met een iPhone kunnen apps betalen via de telefoonrekening

12-12-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Diensten


KPN biedt als eerste provider in Nederland de mogelijkheid apps aan te schaffen in de Apple App Store en deze te betalen via de maandelijkse factuur, het zogenaamde 'operator billing'.

KPN biedt als eerste provider in Nederland de mogelijkheid om apps aan te schaffen in de Apple App Store en deze te betalen via de maandelijkse telefoonrekening, het zogenaamde 'operator billing'. Dat ontdekte iCulture.

Klanten van KPN kunnen gratis gebruik maken van de mogelijkheid om apps aan te schaffen en af te rekenen via de maandelijkse KPNfactuur. Om een app op rekening te kopen kan in de Apple App Store het telefoonnummer gekoppeld worden aan het iTunes account. Deze methode wordt vervolgens automatisch ingesteld als standaard betaalmethode, wat overigens ook op ieder moment weer aangepast kan worden.

De kosten van aangeschafte apps, in app aankopen en andere digitale diensten komen maandelijks overzichtelijk op de KPN factuur te staan.

De mogelijkheid om apps te betalen via de telefoonrekening is niet nieuw. Voor Android smartphones bieden de meeste Nederlandse providers al jaren de mogelijkheid om aankopen uit de Google Play Store via de maandelijkse factuur te betalen.
 

  DOWNLOAD DE APP VAN GSM HELPDESK  
 


Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste telecom nieuws en test de kwaliteit van uw mobiele verbinding en Wi-Fi netwerk met de geheel nieuwe app van GSM Helpdesk!

Download de Android app van GSM Helpdesk     Download de iOS app van GSM Helpdesk

 


;

Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie