20 nieuwe Pokémons toegevoegd aan Pokémon Go voor kerst-event

20 nieuwe Pokémons toegevoegd aan Pokémon Go voor kerst-event

22-12-2017  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Games


In de populaire smartphone game Pokémon Go is voor de tweede keer het 'kerst event' van start gegaan. In de komende dagen kunnen spelers weer op zoek gaan naar Pikachu met een kerstmuts op. Ook verschijnen er totaal 20 nieuwe Pokémons in de game.

Net als vorig jaar wordt ook dit jaar weer in Pokémon Go een kerst-event 'georganiseerd'. In de komende dagen zullen in Pokémon Go veel meer water- en ijs-type Pokémons  gaan verschijnen. Ook Pikachu met een kerstmuts op keert weer terug in Pokémon Go. De kerst uitvoering van Pikachu verscheen vorig jaar ook rond kerst in de game.

Speciaal voor de kerstdagen verschijnen er in Pokémon Go totaal 20 nieuwe Pokémons, waaronder ook enkele Pokémons uit de tweede generatie die tot op heden nog niet waren verschenen en Pokémons uit de derde generatie.

In de komende dagen kunnen spelers daarnaast iedere dag één gratis 'egg incubator' ophalen bij Pokéstops. Deze egg incubators kunnen één keer gebruikt worden om een ei uit te broeden.

Gedurende de feestdagen tot en met 4 januari biedt Niantic in Pokémon Go ook speciale 'voordeelboxen' met items die gekocht kunnen worden uit de in-game shop. In deze boxen zitten naast ondertussen bekende items als (super) egg incubators, lure modules, candy en incense, maar ook de nieuwe 'star piece'. Met dit laatste item krijgen gebruikers gedurende 30 minuten een bonus hoeveelheid stardust voor elke Pokémon die zij vangen en uitbroeden. De inhoud van de boxen zal op 25 december wijzigen.
 
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie